Příspěvky uživatele - 24.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rosana, Rozela, 7.8.2010
O Rajce jsem také přemýšlela... ale našla jsem ji jen v jednom zahradnictví na A2, odkud mi ovšem ani neodpověděli na email...
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Ještě jsem se zapomněla zeptat: A chuťově je Nabella jaká? Doba skladování mě příliš netrápí, potože zatím úspěšně stíhám sníst všechno, co se na zahadě urodí:-) 
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Tak nějak si to představuju, s tou lavičkou... jen aby mi holka nepřerostla přes hlavu. Mám prostor na každou stranu čtyři metry, tak snad se vejde. Možná by ta Nabella byla vhodnější... a plodnější? Sice mi jde hlavně o pěkný strom, ale jestli se za... celý příspěvek >
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Našla jsem hodnocení Rubinoly: Lze ji pěstovat v kombinaci středně a slabě vzrůstných podnožích vhodných ke zvolenému pěstitelskému tvaru či k půdnímu prostředí, velmi bujně podnože se nedoporučují. Tak jsem zase na začátku. Máte někdo... celý příspěvek >
Rosana, Rozela, 6.8.2010
No, možná naučí, ale takových ztrát kvůli jednou stromku? :-) To bude k jabloním šetrnější, když si ho koupím.
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Rubinola je také rezistentní, jestli se nepletu, takže to by šlo. Problém je s podnožemi, Jem teoretik, neumím si stromek "vyrobit" sama a školky nabízejí samé zákrsky nebo nanejvýš čtvrtkmeny na M9, občas M7 nebo MM106...Neporadíte,... celý příspěvek >
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Děkuji, pokusím se podívat, kde by se dala koupit, školky v okolí nabízejí jen nízké tvary na málo vzůstných podnožích. Šárka.
Rosana, Rozela, 5.8.2010
Dobrý den. Poraď te prosím, může se jabloň Rosana, Rozela nebo Topaz pěstovat jako velký strom, s vysokým kmenem, na podnoži mm106 nebo A2? Nebude mít jen malá jablíčka? Děkuji za odpověď. Šárka
Polokmen, jaký druh, 2.8.2010
Dobrý den, prosím poraďte, jaký kmenný rezistent do n.v. 305 m, do teplého a mírně suchého regionu s pr. roční teplotou 8 - 10 st. C a ročním úhrnem srážek 500 - 600 mm? Chtěla bych dominantní strom, pěstovaný extenzivně, takovou bezúdržbovou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika