|
Příspěvky uživatele - 24.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rosana, Rozela, 7.8.2010 O Rajce jsem také přemýšlela... ale našla jsem ji jen v jednom zahradnictví na A2, odkud mi ovšem ani neodpověděli na email... |  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 Ještě jsem se zapomněla zeptat: A chuťově je Nabella jaká? Doba skladování mě příliš netrápí, potože zatím úspěšně stíhám sníst všechno, co se na zahadě urodí:-) |  |
|  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 Tak nějak si to představuju, s tou lavičkou... jen aby mi holka nepřerostla přes hlavu. Mám prostor na každou stranu čtyři metry, tak snad se vejde. Možná by ta Nabella byla vhodnější... a plodnější? Sice mi jde hlavně o pěkný strom, ale jestli se za... celý příspěvek > |  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 Našla jsem hodnocení Rubinoly: Lze ji pěstovat v kombinaci středně a slabě vzrůstných podnožích vhodných ke zvolenému pěstitelskému tvaru či k půdnímu prostředí, velmi bujně podnože se nedoporučují. Tak jsem zase na začátku. Máte někdo... celý příspěvek > |  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 No, možná naučí, ale takových ztrát kvůli jednou stromku? :-) To bude k jabloním šetrnější, když si ho koupím. |  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 Rubinola je také rezistentní, jestli se nepletu, takže to by šlo. Problém je s podnožemi, Jem teoretik, neumím si stromek "vyrobit" sama a školky nabízejí samé zákrsky nebo nanejvýš čtvrtkmeny na M9, občas M7 nebo MM106...Neporadíte,... celý příspěvek > |  | Rosana, Rozela, 6.8.2010 Děkuji, pokusím se podívat, kde by se dala koupit, školky v okolí nabízejí jen nízké tvary na málo vzůstných podnožích. Šárka. |  | Rosana, Rozela, 5.8.2010 Dobrý den. Poraď te prosím, může se jabloň Rosana, Rozela nebo Topaz pěstovat jako velký strom, s vysokým kmenem, na podnoži mm106 nebo A2? Nebude mít jen malá jablíčka? Děkuji za odpověď. Šárka |  | Polokmen, jaký druh, 2.8.2010 Dobrý den, prosím poraďte, jaký kmenný rezistent do n.v. 305 m, do teplého a mírně suchého regionu s pr. roční teplotou 8 - 10 st. C a ročním úhrnem srážek 500 - 600 mm? Chtěla bych dominantní strom, pěstovaný extenzivně, takovou bezúdržbovou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|