Příspěvky uživatele - 65.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Český výrobce motorů rotačních sekaček, 6.8.2010
Děkuji za tak obsáhlou reakci. Pro mě dobrý motor je s nějakou solidní výdrží a když dojde k opotřebení, tak aby se dal ten díl vyměnit. Díly by měli být za rozumnou cenu. U B+S není možný vyměnit např.vodítka ventilů, vložka válce, ložisko... celý příspěvek >
Český výrobce motorů rotačních sekaček, 5.8.2010
Zdravím, rád bych věděl, jestli existuje český výrobce motorů do sekaček. To co k nám dodávají ze zahraničí, to je opravdu k ničemu, prostě vyhozený peníze.
Briggs & Stratton TDL 484 malý otáčky, 5.8.2010
Vyměnil jsem membránu karburátoru a je to lepší. Nežere to tolik benzínu, ale je menší výkon.Tento karburátor se vlastně nedá ani seřídit, jsou tam 2 pružinky, který se natáhnou nebo naopak a tím to končí.
Zkoušel jsem u karburátoru napnout pružinky, otáčky se sice zvýší, ale zase se na volnoběhu nesníží.  
Prosím o radu. Poslední týden se mi u sekačky snižovali otáčky a taky se hodně kouřilo z motoru. Zabrousil a utěsnil jsem sací ventil a přestalo to kouřit, ale mám stále malý až nepravidelný chod motoru. Zjistil jsem, že mi chybí jedna pružinka u... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika