Příspěvky uživatele - 108.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň na révě, 7.8.2010
Děkuji za radu, ale protože stále leje a leje, tak nevím, zda ještě bude šance na nápravu.
Svilušky, 5.8.2010
Ve skleníku pěstuji hadovky a papriky. Na hadovkách se objevily svilušky, takžka "odešly",provedla jsem postřik, takže se opět trochu zazelenaly,  ale aby chemie nebylo tolik, papriky jsem neošetřila. Nyní jsem zjistila, že papriky... celý příspěvek >
Plíseň na révě, 5.8.2010
Objevila jsem šedý povlak na hroznech, zřejmě plíseň. Provedla jsem postřik Kocidem, ale brzy přišel déšť, takže nevím, zda to bylo co platné. Pokud po dešti postřik zopakuji, je naděje, že zásah bude úspěšný a plíseň zmizí, nebo je vše již ztraceno?... celý příspěvek >
Vánoční nebo velikonoční kaktus?, 6.5.2010
Před vánoci jsem zakoupila vánoční kaktus s několika květy a poupaty. Doma mi pak většina květů a poupat opadala.  Zřejmě mu neprospěla přeprava, údajně mu nesvědčí přeprava i přemisťování v byte. Přesto jsem ho nepřestala zalévat, zálivkou s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika