Příspěvky uživatele - 42.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to kadeřavost?, 24.5.2011
Děkuji a provedu :) Petra S.
Je to kadeřavost?, 24.5.2011
Dobrý den, letos jsem koupila dva stromky broskvoní a předpokládala jsem, že jsou již "postříkané" :) Bohužel se mi nyní objevuje kadeřavost a to většině listů. Chci se zeptat 1) pokud bych otrhala všechny lístky, přežije ještě stromek? 2)... celý příspěvek >
Hrášek, 18.5.2011
Já loni sela tak, jak se mi to "šiklo". jednou v květnu, podruhé v červnu, hrášek roste prostě pořád. Petra S. Teď mám nasetý, ale budu sadit už další várky.
Slimáci, 10.5.2011
Já mám "tuším" smrkové jehličí. Pořád kontroluji a zatím ani jeden odvážlivec. My jak jsme je zkusili na to dát, tak zahynuli. Je nejenom píchá to jehličí, ale také je to odpuzuje a je to nějak pro ně škodlivé, podle mých "pokusů"... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 9.5.2011
Mirku, moc děkuji za rady, tohle mě vůbec nenapadlo, bohužel je již asi pozdě, melouny mají pravé lístky a tykve jsem už vyhodila. Aspoň vím pro příští rok. Moc děkuji. Petra S.
Slimáci, 9.5.2011
Tak jsem ozkoušela babičkovskou radu. Dala dokola záhonu větve jehličí a slimák ani jeden i po dešti bez těch slizkých... takže odted jedině jehličí. Petra S.
Melounoviště 2011, 4.5.2011
Dobrý den, já letos se pokouším pěstovat melouny poprvé. Zasela jsem sugar baby a divila jsem se, že po dvou dnech byly vyklíčené, téměř 100% klíčivost - snad asi jeden z 12 nevyklíčil. Po třech dnech jsem zasela tykev fíkolistou na roubování, ta ale... celý příspěvek >
Slimáci, 4.5.2011
Tak my máme slimáků plnou zahradu. Jak mladých, tak dospělých :(zaručeně na ně působí písek, ale ten se vsákne do půdy a to by člověk musel týdně sypat minimálně deset kilo písku. No vyzkouším asi poprvé ten vanish. Do bojeee! Petra S.
Dírky v ředkvičkách, 4.5.2011
Mně to dělají slimáci. Petra S.
Slimáci, 27.4.2011
A je to opět tady. Sezóna začíná a s tím se nám začínají vyskytovat na zahrádkách slimáci. Proto zakládám novou diskuzi, zda někdo z loňského roku nepochytili nějaký "zaručený" způsob likvidace :) Petra S.
Škůdci na česneku, 27.4.2011
Dobrý den, taky mám na cibuli a česneku chřestovníčka cibulového. Zatím sice se nebalí do trusu ani larvy ani nic, ale už jsem jich tam pár viděla na tom česneku. Chci se zeptat, jestli jste to nějak vyřešila ten jejich výskyt? Děkuji Petra S.
Česnek nebo neco jineho, 21.4.2011
Moje tchýně hodila pár stroužků česneku předloni jen tak do zahrady na jedno místo... to však netušila, že se všechny ujmou... ujaly se, tak jsem je loni rozesadila, ovšem něco tam nejspíš zůstalo, protože letos opět na tom místě vyrůstal česnek :)... celý příspěvek >
Žloutne mi česnek, 21.4.2011
Já měla česnek loni taky žlutý a někdo mi poradil ledek vápenatý, prostě mu chyběl dusík... Dodala jsem a krásně opět zezelenal a uzdravil se :)
Vylezl vám už česnek?, 6.4.2011
Tak jen, kdyby to někoho zajímalo, tak česnek mám už taky tak 7 cm venku konečně :) Petra S.
Cibule sazečka, 5.4.2011
Záleží, jak paní hnojí, jestli vůbec hnojí, jestli prostě nespoléhá na živiny v půdě a chemii třeba nepoužívá. Potom jí může být jedno, jaké je hnojení. A u zálivky, myslím, že spousta zahradníků prostě zalije celý záhon a nedívá se, jestli tohle se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika