|
Hecht 143, 12.8.2010 zdravím vás chcem sa spýtať že ked mam v dvojlitrovej flaši benzín tak oleja dať 40ml? lebo v tabulke k navodu je
3litre benzínu 60ml oleja
4litre benzínu 80ml oleja
5litrov benzínu 100ml oleja |
 |
Hecht 143, 4.8.2010 a je zly tento stihl? lebo čo som ho použival motor moc nehučal hoci predošlí majitel vravel že huči strašne a takmer žiadne vybrovanie |
 |
|
 |
Hecht 143, 4.8.2010 a zabudol som sa spýtat aky olej je dobry lebo ja mam ešte olej Stihl konkretne olej pre dvojtaktné motory Stihl HP 1:50 - 1l |
 |
Hecht 143, 4.8.2010 dakujem krasne obsahuje v baleni aj štvorzub tak by mala zobraž aj polmetrovu travu podla mna ja mam alko ale nikdy viac spotreba ako ruský tank neustale sa odvíjajuca struna velke prehrievanie až nakoniec to nevydržala ta časť kde sa dava silonova... celý příspěvek > |
 |
Hecht 143, 3.8.2010 preto ho chcem že ma pevnu hriadel a kosi aj zanedbany porast no vyzera byť dobry |
 |
Hecht 143, 3.8.2010 čo poviete na tento krovinorez? cenu ma výbornu dodava sa aj so strunou aj so štvrzubom a popruhom a stoji 179 eur teda cenu výbornu aj ohlasy som počul dobre na nu |
 |
Kardan, 5.7.2010 no vlaste je pravda v tej prvej časti lebo mi vyleti komplet hriadel aj s hlavou a ostane hola rura neviem či by tam nemala skrutka čo by to držala pokope |
 |
Kardan, 4.7.2010 zdravím vás chcem sa spytať ako prichytit kardan na krovinoreze ku tej velkej tyči lebo mi stale vyletúva von a pekne ma to štve a pre istotu myslim ten hriadel na ktorý sa dava strunova hlava |
 |
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 no bola tam jedine strunova hlava |
 |
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 no to je horšie lebo navod k nemu nemam a nož som tiež nemal a pomohlo by kebyže do predajne vezmem hriadel na ktory sa dava hlava? |
 |
|
 |
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 ja by som sa chcel spytat či sutie nože univerzalne alebo su nejake odlišnosti v značkach mam krovinorez alko ale označenie neviem |
 |
Alko, 27.6.2010 tak olej som dal stihl a označenie neviem a včera sa mi stala taka vec že mi vyletel kardanovy hriadel dufam že somto dobre nazval proste tenkde pripevnena sekacia hlava može to suvisiet a s tym že tam už bolo velmi malo nilonu? |
 |
Alko, 26.6.2010 jasne sam som sa zmylil vravel že na liter benzinu dať 0,025l oleja teda na dva litre 0,050l oleja |
 |
Alko, 26.6.2010 tak problem je v tom že vyžíňač nový nie je a nemamod neho žiadne papiere tak neviem ani otáčky ani nič a kupil som nový olej značky stihl včera mi jeden znamy radil že na 2 litre benzínu dať 0,50litra oleja |
 |
Alko, 23.6.2010 zdravím vás chcem sa spytať kupil so vyžíňač alko a olej Dynamax M2T SAE 40/50 API TA je vhodný tento olej do vyžíňača? lebo na benzínke povedali že ano a chcem sa spytat že na 1 liter benzínu kolko dať oleja |
 |