Příspěvky uživatele - 224.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o radu s touto květinou, 4.8.2010 Obsahuje fotku
ještě mám problém s touto květinou. koupil jsem ji přítelkyni na valentyna, měla krásny květy a pak z ničeho nic se z ní stalo toto. vypadá to jak zdegenerovany. máme doma hromadu květin ale nic se nám tak nezkazilo jak toto. děkuji.
děkuji za radu. Chtěly jsme ji uštípnout a nechat zakořenit ale měl jsem obavy aby to nezdechlo. Hned zítra tak učiním Prosím Vás, nerozumíte fialce? Celý rok má nádherné listy, ale ani jednou neměla květy. Děkuji za rady.
Dobrý den. Prosím Vás ví někdo z vás jak se jmenuje tato rostlina? Dostaly jsme ji loni od známé jako dvoulistý 7mi centimetrový pahél a do roka to takhle krásně vyrostlo. Zaliváme to dle potřeby a sem tam přihnojíme. Máte někdo starší tuto rostlinu?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika