|
Příspěvky uživatele - 151.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování melounů a okurek, 18.5.2010 Mirku, mám na pěstování melounů jiný názor.Kdyby jsme měli zahradničit, aby se to vyplatilo, tak to můžeme zabalit.Myslím, že to pozitivní převládá.Radost a potěšení.Letos moje roubování totálně ztroskotalo, ale neodradí mě to příští rok zkoušet... celý příspěvek > |  | Roubování melounů a okurek, 16.5.2010 Gratuluji k úspěšnému roubování.Mě se z cca 30ti roubování ujala jen 1 okurka a možná přežije meloun.Použila jsem tež pásku z mikrotenu, ale po čase byla těsná protože tykev rychle sílila, že melouny uhnily.Používáte po roubování něco na udržení... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2009, 23.6.2009 Ahojky.Měla bych jednu vyzkoušenou radu.K sazenici dám tyč nebo klacek, na něj dám igelit podle potřeby.Přihrnu hlínou a vytvořím klimatizační buňku.Igelit nahoře upevním gumičkou a trochu roztrhnu, aby se rostlinka nezapařila.Docela se jim... celý příspěvek > |  |
|
|
|