|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 22.8.2010  Letos jsem zkusila poprvé pěstovat lilky, nevím kdy se správně sklízí, už jsou na omak měkký, můžu je utrhnout? dík E |  | Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 22.8.2010  Zdravím z kladenska, u nás úroda dobrá, nektarinky Tena jsou už otrhaný, zrovna tak broskev Sunhaven, teď dozrává Redhaven a další jméno nevím, je ze sadu a roubují to na mandloně, jinak vše hodně napíchaný od vos a včel, E |  |
|  | Hemolytický stafylokok, 15.8.2010  Ještě přidávám fotku |  | Hemolytický stafylokok, 14.8.2010 Mám 12 letou fenku a objevily se jí na tlapkách mezi prstama vodnaté puchýřky, plné krve, pořád si to líže a přenáší na další tlapky, podle bakteriálního vyšetření se jedná o Staphylococcus intermedius, dostali jsme gel-Cevaderm, antibiotika a nic... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.8.2010 Aleno, dík za pochvalu, nevím,jestli fotím zrovna dobře, ale hlavně ráda, až s tím rodinu někdy otrvavuju, jak vezmu foťák do ruky, všichni utečou, tak mě zbude fotit jen ta zahrádka, zdraví E |  | Mšice na paprikách, 3.8.2010  Letos mám mšic plný skleník, listy na paprikách jsou jich plné, slunéčka taky sbírám, ale je jich málo a nestačí mšice likvidovat, tabák nepomohl, E |  | Lilek - padání květů, 28.7.2010 Tak jsem lilky ze skleníku přesadila ven do záhonu a rostou jak divý, všechny mají plody a už neopadal ani jeden květ, první plod je už dost velký, roste rychle, už je do skleníku nikdy dávat nebudu, zdraví Ella |  | Zázraky v zahradě, 30.6.2010  Dneska jsme měli na rajských návštěvu, E |  | Kivi řízkování, 30.6.2010 Bohužel, všechny opadaly, měla jsem letos ostatní druhy kiwi hodně nakvetlé a zůstalo jen pár plodů na každé rostlině, tak málo ještě nikdy nebylo, vůbec nelétaly včely takže třeba ani ten pokus nemohl vyjít, E |  | Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 28.6.2010 Zrovna mi známý přivezl další rostliny česneku, zatím má ještě listy, tak by jste ho ještě mohla najít, E |  |
|  | Lilek - padání květů, 28.6.2010 A mohla bych je ještě ze skleníku přesadit ven do záhonu, jsou vysoké asi 40 cm, třeba by tam květy neopadaly, dík E |  | Zalamování okurek, 23.6.2010 Takhle podrobně jsem si to představovala, konečně jsem to pochopila, zítra jdu na to, díky E |  | Zalamování okurek, 23.6.2010  Taky se připojuji k podrobnýmu návodu, já pěstuji tuhle odrůdu a už z nich mám džungli, dík E |  | Lilek - padání květů, 23.6.2010 Tak to mě pobavilo, já asi taky skončím v Lidlu a nejenom pro lilky, zdraví E |  | Lilek - padání květů, 21.6.2010 Mám lilky ve skleníku, měli nasazeno hodně květů a na všech sazenicích uschly a opadaly, už se dělají nové květy, bojím se aby se to neopakovalo, vedle rostou papriky a ty jsou v pořádku, normálně plodí, ve skleníku větrám, poradí někdo, čím to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|