Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 22.8.2010 Obsahuje fotku
Letos jsem zkusila poprvé pěstovat lilky, nevím kdy se správně sklízí, už jsou na omak měkký, můžu je utrhnout? dík E
Jak to vypadá s úrodou broskvoní?, 22.8.2010 Obsahuje fotku
Zdravím z kladenska, u nás úroda dobrá, nektarinky Tena jsou už otrhaný, zrovna tak broskev Sunhaven, teď dozrává Redhaven a další jméno nevím, je ze sadu a roubují to na mandloně, jinak vše hodně napíchaný od vos a včel, E
Hemolytický stafylokok, 15.8.2010 Obsahuje fotku
Ještě přidávám fotku
Hemolytický stafylokok, 14.8.2010
Mám 12 letou fenku a objevily se jí na tlapkách mezi prstama vodnaté puchýřky, plné krve, pořád si to líže a přenáší na další tlapky, podle bakteriálního vyšetření se jedná o Staphylococcus intermedius, dostali jsme gel-Cevaderm, antibiotika a nic... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.8.2010
Aleno, dík za pochvalu, nevím,jestli fotím zrovna dobře, ale hlavně ráda, až s tím rodinu někdy otrvavuju, jak vezmu foťák do ruky, všichni utečou, tak mě zbude fotit jen ta zahrádka, zdraví E
Mšice na paprikách, 3.8.2010 Obsahuje fotku
Letos mám mšic plný skleník, listy na paprikách jsou jich plné, slunéčka taky sbírám, ale je jich málo a nestačí mšice likvidovat, tabák nepomohl, E
Lilek - padání květů, 28.7.2010
Tak jsem lilky ze skleníku přesadila ven do záhonu a rostou jak divý, všechny mají plody a už neopadal ani jeden květ, první plod je už dost velký, roste rychle, už je do skleníku nikdy dávat nebudu, zdraví Ella
Zázraky v zahradě, 30.6.2010 Obsahuje fotku
Dneska jsme měli na rajských návštěvu, E
Kivi řízkování, 30.6.2010
Bohužel, všechny opadaly, měla jsem letos ostatní druhy kiwi hodně nakvetlé a zůstalo jen pár plodů na každé rostlině, tak málo ještě nikdy nebylo, vůbec nelétaly včely takže třeba ani ten pokus nemohl vyjít, E
Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 28.6.2010
Zrovna mi známý přivezl další rostliny česneku, zatím má ještě listy, tak by jste ho ještě mohla najít, E
Lilek - padání květů, 28.6.2010
A mohla bych je ještě ze skleníku přesadit ven do záhonu, jsou vysoké asi 40 cm, třeba by tam květy neopadaly, dík E
Zalamování okurek, 23.6.2010
Takhle podrobně jsem si to představovala, konečně jsem to pochopila, zítra jdu na to, díky E
Zalamování okurek, 23.6.2010 Obsahuje fotku
Taky se připojuji k podrobnýmu návodu, já pěstuji tuhle odrůdu a už z nich mám džungli, dík E
Lilek - padání květů, 23.6.2010
Tak to mě pobavilo, já asi taky skončím v Lidlu a nejenom pro lilky, zdraví E
Lilek - padání květů, 21.6.2010
Mám lilky ve skleníku, měli nasazeno hodně květů a na všech sazenicích uschly a opadaly, už se dělají nové květy, bojím se aby se to neopakovalo, vedle rostou papriky a ty jsou v pořádku, normálně plodí, ve skleníku větrám, poradí někdo, čím to... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika