Příspěvky uživatele - 39.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2010, 7.8.2010
Zkusil bych postřik proti plísni okurkové. Něco podobného mně kdys také potkalo a pomohlo to.
Plíseň v zahradě, 7.8.2010
S plísní v následné sadbě po bramborách bych se netrápil. To byste nemohla dát ani oškrabky z brambor do kompostu. Tyčky od rajčat by mohly také mít zbytky plísní a přesto je používám, některé snad už 20 let. Ve 2letém kompostu zřejmě specializované... celý příspěvek >
Dýně, 6.8.2010
Jestliže se jedná o dýně Hokaido, rozhodně bych je na začátku srpna nezaštipoval. Mají ještě skoro 2 měsíce na plození. Nadbytečné množství můžete rozdat. Dýni Goliáš bych pěstoval na dva plody.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.8.2010
Marie 12 má nejkrásnější zahradu tohoto fóra. Typuji na mlýnskou usedlost. Místo čiší přirozenou atmosférou, má genius loci. Něco tak krásného se nevytvoří prací jedné generace. Tím ale nemíním snižovat vliv paní Marie. Spíše naopak.
Zálivka rajčat a paprik, 2.8.2010 Obsahuje fotku
Takhle zalévám rajčata a papriky. Využívám mírného sklonu zahrady a zalévám odstátou vodou z 1000 litrové nádrže.
Slimáci, 2.8.2010 Obsahuje fotku
Včera jsem našel na zahradě malého ježka. Chodil ve dne zahradou a hledal něco k snědku. Čas od času trochu pospal a už se šinul dál. Předhodil jsem mu slimáka, očichal ho a nechal ležet. Zatím jsem neviděl konzumenta slimáků.
První slivoně už zrají, 2.8.2010
Malvazinka se mi zdá příliš kyselá.  K jídlu tudíž nic moc. Trochu jich nasuším na okyselení zimních čajů. Hodí se na kompot, na knedlíky, nebo povidla? Poraďte co s ní? Ptám se trochu hloupě, ale letos ji mám po zdařeném postřiku proti pilatce... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika