|
Lze na jaře zasadit švestky?, 30.3.2010 ja budu teprve po velikonocich vykopavat ze zeme nekolik mych neroubovanych svestek z odkopku nebo pecek uz jsou uz velke ale lezou do plotu a tak uvidime jsou ruzne velikosti... |
 |
Kdy zacne poprve plodit orech, 30.3.2010 ahoj.mam dotaz asi blby, ale mam strom vlasaku, ktery zasadil muj deda a taktak se dozil jeho plodu-byl totiz primo z orisku--- mate nekdo zkusenost za jak dlouho po zasazeni plodi orech roubovany. rada bych ho koupila a moc nejsem na stromy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Číhání na jaro, 27.3.2010  tak ja hlasim take jaro... mam tu par fotek.dneska jsem se prosla po zahradce a zahrade...ovocny sad je snim asi amen,,,,,,a zbyla mi jen okrasna. tak ponicene stromky jsem nefotila ale alespon ty hezke veci jsem nafotila pro radost |
 |
Co je meloun?, 25.3.2010 ja to reknu takto... pokud to roste na rostline bude to pro me zelenina jako kazda tykev a kdyz to odpojim od maminky rostlinky a dam uz melou na stul a zacnu jist, tak to pro mne je ovoce... ale preberte si to kazdy jak chcete... |
 |
Koňský/kravský hnůj, 25.3.2010 ja mam pro svou potrebu hnuj slozeny na hromade, protoze mame kravy, tak mam dost a jsem z vesnice a tak nepachne mi to asi jsem zvykla... ty pytle si obvykle bali lidi z mesta aby to nesmrdelo a lepe manipulovalo... ale jinak je to trosku zaduseny... celý příspěvek > |
 |
Koňský/kravský hnůj, 25.3.2010 ja bych ho tou zemi smichala ale kdyz nemate ten prostor, tak reseni je jeste takove naladovat do igelitovych pytlu..nemam ted na mysli pytle na odpadky, ale ty hrube -Videla jsem takove v obi i dokonce koupila na prevoz hnoje, kdyz do dobre zavazete... celý příspěvek > |
 |
Dát už rajčata do skleníku?, 25.3.2010 ja bych chtela mit alespon z kazde odrudy 10 sazenic a kdyz jich prezije vic jen lepe, protoze mam prostor, kde je dam a kdyz nebude pujdou jako obvykle na pokusy do kvetinacu a jeste na zimu je zase zkusim narizkovat nove., |
 |
Co s tym stromem mam delat?, 23.3.2010 no ja od spodu svuj smrk v zahrade take orezala, protoze mi stinil a tak at si roste do vysky a ja mam misto pod nim a ja jeden orezala na jaro a druhy jsem rezala i letnich prazdninach a neutrpel ujmu. |
 |
Poznáte prosím rostlinu?, 23.3.2010 to jsou typy od oka--..Microsorum - Hnědovka nejaky druh |
 |
Blahovičník, 23.3.2010 zdravim..tak vam asi neporadim ale ja vysela EUCALYPTUS GLOBULUS normalne do univerzalni zeminy a do tydne mi v pohode vylezla... no nevim jak je to s temi ostatnimi ale kdyby ste mel tech seminek vic zasadit bez nejakeho stratifikace¨nebo maceni ve... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Poznáte prosím rostlinu?, 23.3.2010 ahojky.muj typ je Platycerium - Parožnatka.. Ale necham se prekvapit, co napisou ostatni. |
 |
Poznáte prosím rostlinu?, 23.3.2010 ahojky..mozna jen tipuji, protoze fotka je mala, ale mozna jen pro me..pro odbornika asi postaci, jinak muj typ je Platycerium - Parožnatka.. Ale necham se prekvapit, co napisou ostatni. |
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 22.3.2010 ahojky vsem uz se blizi duben a nase soutez s vysetim rajcat a paprik... chystam se tedy na pripravu... uvazovala jsem nad tim zda to 10.4 vysit doma nebo ve foliovniku do zeme... a jeste ty odrudy... tak kdo soutezi..Nejde o to kdo zvitezi ale spise... celý příspěvek > |
 |
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 22.3.2010 ahojky.mam jeden dotaz,,prave ze na tuto odrudu rajcete... koupila jsem seminka a vysela cely balicek.Prvni prave listky uz davno vylezli a cekala me pak jen prekvapko misto dalsi listu rajcete mi vylezlo uz dalsi dva patra celych listku.Nebyly to... celý příspěvek > |
 |
Dlouhá klíčivost rajčete, 22.3.2010 ahojky. tak s perlitem nemam zkusenost, ale ja mela takove seminka za to ze lepsi v zemine---ale take to muze byt, ze treba byly uz stare a treba uz nemaji shopnost klicit... tak nevim... me treba vsechny druhy rajcat co jsem treba zasela ve stejny... celý příspěvek > |
 |