Příspěvky uživatele - 173.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bolševník, 2.8.2010
Prosím o radu, jak se zbavit bolševníku. Zatím se nám na zahradě objevil 1 kousek, zlikvidovali jsme květ před vysemeněním, ale prý se mají nějak složitě vyrubat kořeny a pak místo ještě vypálit. Neznáte někdo jednodušší, ale účinný způsob? Děkuji... celý příspěvek >
Chřest asparagus, 7.6.2010
Mám dotaz-na zahradě mi jako plevel roste asparagus-má i klasické (zelené) výhonky-chřest. Je i tenhle planě rostoucí chřest jedlý? Dík předem za radu.
Durman, 13.10.2009
Ještě dodatek, na britském serveru jsem tuhle rostlinu našla pod označením Moonflower (přeloženo Měsíční květ, lat.Datura), vlastně to není durman (angl. Angels trumpet-česky Andělské trumpety) a květ se otevírá buď v noci nebo jen za pošmourného... celý příspěvek >
Durman, 12.10.2009
Děkuji moc za odpověď, už jsem si myslela, že ta rostlina pro mě zůstane záhadou. Plod už má a podle mnoha květů ještě snad nějaké mít bude, tak to zkusím podle vaší rady. Děkuji ještě jednou. Petronila
Durman, 30.9.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu, je toto durman nebo ne? Záhadou mi je, že se tahle rostlina objevila zničehožnic na hromadě starého odpleveleného kompostu (po bývalých majitelích) a objevila se téměř jako plevel ve velkém množství. Má v tuto nádherné velké zvoncovité... celý příspěvek >
Azalka bez poupat, 22.9.2009
Dobrý den, potřebuji poradit: mám 2 azalky, obě v polostínu, dobře prospívají co se týče listů, ale i přes hnojení hnojivem pro rododendrony a azalky (dle rady v zahradnictví) poupata ne a ne se objevit, přitom obě azalky v době, kde jsem je kupovala... celý příspěvek >
Co to je?, 7.9.2009 Obsahuje fotku
Můžete mi někdo sdělit, co to je za rostlinu a eventuelně jaké má nároky na pěstování? Listy to má trochu jako marihuana, ale ty plody jsou jako malé kaštany ve slupce- kuličky o průměru cca 3 cm, měkké trny. Prý to doroste do výšky až 2 m jako keř.... celý příspěvek >
O jaké rostliny se jedná?, 14.7.2009
nechala jsem tenhle pryšec vyrůst, má na výšku přes metr a je to velice impozantní rostlina se zajímavými plody nebo květy (nebo co to vlastně je), ale je fakt, že jeho "potomci "začínají vyrážet všude po zahradě, ty už vyrůst... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika