|
Příspěvky uživatele - 173.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bolševník, 2.8.2010 Prosím o radu, jak se zbavit bolševníku. Zatím se nám na zahradě objevil 1 kousek, zlikvidovali jsme květ před vysemeněním, ale prý se mají nějak složitě vyrubat kořeny a pak místo ještě vypálit. Neznáte někdo jednodušší, ale účinný způsob? Děkuji... celý příspěvek > |  | Chřest asparagus, 7.6.2010 Mám dotaz-na zahradě mi jako plevel roste asparagus-má i klasické (zelené) výhonky-chřest. Je i tenhle planě rostoucí chřest jedlý? Dík předem za radu. |  |
|  | Durman, 13.10.2009 Ještě dodatek, na britském serveru jsem tuhle rostlinu našla pod označením Moonflower (přeloženo Měsíční květ, lat.Datura), vlastně to není durman (angl. Angels trumpet-česky Andělské trumpety) a květ se otevírá buď v noci nebo jen za pošmourného... celý příspěvek > |  | Durman, 12.10.2009 Děkuji moc za odpověď, už jsem si myslela, že ta rostlina pro mě zůstane záhadou. Plod už má a podle mnoha květů ještě snad nějaké mít bude, tak to zkusím podle vaší rady. Děkuji ještě jednou. Petronila |  | Durman, 30.9.2009  Prosím o radu, je toto durman nebo ne? Záhadou mi je, že se tahle rostlina objevila zničehožnic na hromadě starého odpleveleného kompostu (po bývalých majitelích) a objevila se téměř jako plevel ve velkém množství. Má v tuto nádherné velké zvoncovité... celý příspěvek > |  | Azalka bez poupat, 22.9.2009 Dobrý den, potřebuji poradit: mám 2 azalky, obě v polostínu, dobře prospívají co se týče listů, ale i přes hnojení hnojivem pro rododendrony a azalky (dle rady v zahradnictví) poupata ne a ne se objevit, přitom obě azalky v době, kde jsem je kupovala... celý příspěvek > |  | Co to je?, 7.9.2009  Můžete mi někdo sdělit, co to je za rostlinu a eventuelně jaké má nároky na pěstování? Listy to má trochu jako marihuana, ale ty plody jsou jako malé kaštany ve slupce- kuličky o průměru cca 3 cm, měkké trny. Prý to doroste do výšky až 2 m jako keř.... celý příspěvek > |  | O jaké rostliny se jedná?, 14.7.2009 nechala jsem tenhle pryšec vyrůst, má na výšku přes metr a je to velice impozantní rostlina se zajímavými plody nebo květy (nebo co to vlastně je), ale je fakt, že jeho "potomci "začínají vyrážet všude po zahradě, ty už vyrůst... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|