Příspěvky uživatele - 224.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 3.2.2013
Myslím si, že to bude nedostatkem světla, u nás jsou Cambrie na východním okně a i tak by asi snesly spíš jihovýchod až jih. Jestli máte možnost, zkuste to a uvidí se.
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 3.2.2013 Obsahuje fotku
Také přidáváme několik našich mazlíčků :-)
Znáte Někdo tuhle kytičku?, 3.2.2013
ruellie to je, ale ruellia makoyana.
Znáte Někdo tuhle kytičku?, 3.2.2013
Tak už jsem našla starší diskuzi, kde je kytička určená jako paznehtníkovitá Ruellia macrantha. Děkuji takto nepřímo panu Josefovi :-)
Znáte Někdo tuhle kytičku?, 3.2.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, neznáte náhodou někdo rostlinu vlevo na obrázku? Děkuju všem. Maru
Poraďte prosím, co mám za chorobu na dendrobiu...?, 3.2.2013
Prohlédněte pečlivě listy. Pokud na nich najdete malinké čárky (cca 0,5 mm), jsou to třásněnky (s těmi bojujeme zatím nepříliš úspěšně také). Jestli ne, jsou to svilušky. Na ty by mohl zabrat Omite.  M.
Husqvarna 395 XP - plagiát, 11.3.2011
Za tři roky 35 m dřeva? Tak to už teda klobouček dolů. To kolikrát nestihnu udělat ani za tři dny. Člověče, to, že se vám nerozpadla jak lego, to je mimořádná klika, ale byl bych opatrný,  počítám, že už bude na hranici životnosti. D. S.
Křovinořez Stihl nestartuje, 2.8.2010
toto bohužel nevím děda se to snažil opravit dříve než jsem to viděl, jinak typ křovinořezu je Stihl FS85, zkouším vše abych našel na internetu kolik stojí zapalovací modul a nemohu nic najít, kdyby jste věděl děkuji za ochotu
Křovinořez Stihl nestartuje, 1.8.2010
Dobrý den mam problém, děda má křovinořez Stihl přesný typ nevím. Sekal sekal a po určité době mu motor zhasnul. Tak tento křovinořez nechal vychladnout a poté motor zase naskočil. Po určité době ani toto nepomohlo a nyní již motor nejde nastartovat... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.6.2010
Je ošemetné radit v sektoru hodně levných pil, přímá úměra o kvalitě a ceně tu platí spolehlivě. Pokud budete přeci jen vybírat mezi uvedenými značkami, pak bych možná z osobní zkušenosti věřil Partnerce, vedou mě k tomu bezproblémové několikaleté... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika