Příspěvky uživatele - 240.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Která rostlina je hodně náročná na vláhu?, 14.4.2010
Dobrý den, prosím, poraďte mi, který strom, keř, či trvalka je hodně náročná na vláhu. Potřebuji totiž zajistit, aby voda, která bude vytékat z biočističky, byla co nejvíce pohlcena rostlinami, neboť půdu máme dost jílovitou, takže zásak bude asi... celý příspěvek >
Turbofloorplan, 14.4.2010
Dobrý den, nepracujete někdo se softwarem na navrhování zahrad Turbofloorplan? Měla bych k tomu dotaz. děkuji Hanka
Popínavý zimolez, 7.4.2010
Dobrý den, ráda bych si nechala poradit, s čím se dá a zda je vůbec vhodné kombinovat popínavý zimolez, aby se květy vzájemně krásně doplnily. děkuji Hanka
Narcisy, 11.5.2009
Napadla mě ještě jedna možnost.Neostříhala jste náhodou hned po odkvetení listy?Ty se nesmí odstraňovat dokud samy neseschnou.Cibulky totiž nemají potom z čeho nabrat sílu na příští rok.Mám narcisy na přímém slunci, nepřesazuji,nepřihnojuji a kvetou... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 8.5.2009
Dbrý den, já na jaře nakoupila spostu krásných rostlin v subtropickém zahradnictví Kruh, na internetu. Vše došlo v pořádku, všechno roste, mohu jen doporučit. Mají tm toho opravdu hodně, až oči přecházejí a myslím že i za slušné ceny. ¨Radka
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika