Příspěvky uživatele - 156.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny na jedno použití, 1.8.2010
ahoj, jestli je OSB deska dřevotříska, tak bych to nedělal, protože je to nasáknutý celý lepidlem, a to určitě moc zdravý není.Jako materiál bych volil spárovku, z tý jsem to dělal já, jak jsem psal v prvním příspěvku na tomto vlákně.Vybíral jsem jen... celý příspěvek >
Stavba udírny na jedno použití, 30.7.2010
no nazdar, vy jste mě teda vyplašili s tím osliznutim. Co mám dělat aby se tomu tak nestalo? I když se to stane a já je potom opláchnu, bude to mít vliv na chuť? Mám je nechat pod tou fólií?
Stavba udírny na jedno použití, 30.7.2010
nojo, ale já už mám ty klobásy hotový, a udit je budu v pondělí ráno.Známý mi to takhle poradil, aby se jakoby uležely, ale já se bojím aby hlavně do toho pondělka vydržely.Jak je mám skladovat?Stačí tak jak jsem psal v předchozím příspěvku?
Stavba udírny na jedno použití, 29.7.2010
Tak jsem tady po roce znova, chystáme se zase na uzení v naší udírně na jedno použití :-) Letos budou i klobásky.Dneska jsme je dělali, plnili do střev.Mám pouze dotaz, když jsme udělali klobásky, nacpali do střev, jak je máme skladovat?Aby se jakoby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika