Příspěvky uživatele - 32.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zadřená ložiska v křoviňáku, 15.10.2010
Takže to sice trochu trvalo, ale nakonec to dopadlo tak, že ojnice se udělala nová, motor se složil a šlape. Samozřejmě, zůstává otázka životnosti, to ukáže až čas. Momentálně nepozoruji změnu ve výkonu apod. Trošku byla maturita určit přesnou délku... celý příspěvek >
Zadřená ložiska v křoviňáku, 30.7.2010
Olej používám Husqarna XPéčko, směs byla čerstvá.
Taky jsem už nad tím uvažoval, že za tu cenu by byl motor nový. Neuvažoval jsem o Hondě. Nicméně se ale obávám, že připojovací rozměry Hondy budou samozřejmě jiné a musel bych to na sebe nějak šíleně bastlit. Navíc Honda má 1kW, původní motor měl... celý příspěvek >
Hmm, takže cena ND přímo do dovozce je opravdu 5700,- samotná ojnice + ložisko, popř. + čep klikovky sehnat nejde. Pouze sestava klikovky s ojnici.
Zadřená ložiska v křoviňáku, 29.7.2010
ještě k tomu záběhu, dostal sice zabrat, ale až poté co jsem spálil několik nádrží. Během záběhu jsem dával malinko více oleje do benzínu a karburátor byl nastaven na bohatější směs a nižší otáčky. Po těch cca. 10 nádržích šel znovu na seřízení... celý příspěvek >
jo, made in italy
No pohledem nejsem schopen posoudit uložení, jak bylo zmíněno v příspěvku výše a může to být samozřejmě jeden z faktorů. Nicméně s tím tvrdoplastem jste mimo. Všechny podstatné díly motoru (blok, klikovka, čep, ojnice) jsou kovové. Uložení klikovky... celý příspěvek >
Zadřené ložiska v křoviňáku, 29.7.2010
No, po dvou letech mě vidina noveho křovinořezu moc výhodná nepřipadá :o) Teď jsem to přivezl od servisáka. Píst a válec jako cumel, ložisko na pístu taky nakonec OK, v troubě je ložisko na klikovce, na ojnici jsou patrné stopy po přehřátí (je do... celý příspěvek >
Zadřené ložiska v křoviňáku, 29.7.2010
Zdravím všechny, mám už přes dva roky (2 měsíce mimo záruku) křovinořez BlueBird M47. Až do teď jsem s ním byl naprosto spokojený (první rok dostal celkem zabrat při čištění zanedbaných ploch kolem chalupy kterou jsme koupili - posekal opravdu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika