|
Příspěvky uživatele - 123.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spojka na zahradní hadice 1´´, 28.7.2010 Ještě jednou. Znamená to tedy, když GEKO GSK25 koupím 2x, vrazím do hadic a zajistím páskou, že je přes ty bajonety spojím? To těsnění mi připadá, že je spíš na protikužel, že to moc těsnit nebude. Půjde spojit GSK19 s GSK25? Bohužel se teď do krámu... celý příspěvek > |  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 28.7.2010 Děkuji za všechny rady, právě v tom Hornbachu mě nebyli schopni vůbec poradit, takže ten HK kam občas jedu, nebo ten obchod s asi bobrem ve znaku GEKO. |  |
|  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 26.7.2010 Zatím nemám vyřešeno. Já těm Geka spojkám vůbec nerozumím. Znamená to, že do hadic zastrčínm ''koncovky'' zajistím motexpáskou a pak je nějak bajnety přes něco spojím? Nebo má GEKO něco jako spojku na hadice? |  | Jak správně opylovat melouny ručně, 25.7.2010 Dobrý den, můžete prosím napsat v jaké lokaliě máte takové úspěchy? Pokoušel jsem se letos si sám vodní melouny naroubovat, sazenice byly mizerné i díky použitému substrátu. Pozemek u Brna byl dlouho zatopený, vysazoval jsem až v polovině června a až... celý příspěvek > |  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 25.7.2010 Dobrý den, potřeboval bych spojit coulové hadice a také coulovou s 3/4. Spojky hadic jsem sháněl na několika místech, nesehnal jsem, údajně se již nevyrábí. Poradíte, jak hadice spojit? Děkuji za pomoc |  |
 |
|
|
|