Příspěvky uživatele - 218.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Suchá korunka, zelený kmínek, 11.4.2011
Dobrý den, uplynul rok od mého dotazu, měl jste pravdu, že zaschlé větvičky již neobrazily, ale nově vyrašený výhon nad místem štěpování bujně roste. Minulý rok jsme jej přivázali k zaschlému hlavnímu výhonu pro jeho "narovnání", nyní je... celý příspěvek >
Bylinkový záhon, 26.8.2010
Prosím o radu, jak očistit bylinky před sušením. Na internetu jsem se dočetl, že se v žádném případě nemají listy a květy máčet ve vodě. Jenže když jsou zablácené od deště nebo zaprášené, tak si to moc nedovedu bez praní představit. Předem děkuji.
Černání paprik, 28.7.2010 Obsahuje fotku
Zrovna jsem na internetu našla tyto fotografie s tím, že to způsobuje roztoč Hemitarsonemus latus, postřik Omite nebo Talstar. Docela se přikláním k tomu, že se to podobá problému s paprikami.
Černání paprik, 28.7.2010
Děkuji za názory, skleník jsem měla ale pořád otevřený a na střeše jsou dvě samootevírací okna, takže nějaké proudění vzduchu tam bylo taky. Nevím, jestli se papriky vzpamatují, protože i plody, které rostou ve spodních částech rostliny, kde byly... celý příspěvek >
Černání paprik, 26.7.2010 Obsahuje fotku
Mám papriky ve skleníku, na jaře bohatě kvetly, pak však začaly jednotlivé květy zasychat a černat, také vrcholové listy vypadají divně (viz. foto). Ještě nikdy se mi to nestalo. Mohlo to být horkem (skleník je z polykarb. výplní) nebo přehnojením... celý příspěvek >
Suchá korunka, zelený kmínek, 18.6.2010
Máte na mysli, že byl namrzlý již před výsadbou? Vichřice byla až v květnu v době silných dešťů, žádné mrazíky jsme po výsadbě neměli.  Předem děkuji.
Suchá korunka, zelený kmínek, 18.6.2010
Dobrý den, letos v dubnu jsme vysadili meruňku, nádherně se zazelenala (husté olistění na všech větvičkách), pak přišla vichřice, listy různě potrhala, ty postupem času zvadly, uschly a všechny opadaly. Nyní jsou větvičky úplně bez listů, pouze ve... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika