|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chci novou meruňku, 6.2.2011 jeste mam jeden dotaz, dnes chci udelat jamu pro stromek a zem vylepsit kompostem, mam moznost tam pridat jakekoliv mnozstvi listovky-z buků, bude vhodna nebo je moc kysela a mel by ji,,naredit¨ dolomit.vapencem? Tim, ze je to lehka zem tak by... celý příspěvek > |  | Neznámá květina, 6.2.2011  Neznáte někdo prosím, název této kytičky? |  |
|  | Jiřiny - řízkování, 5.2.2011 vse je spravne az na:
po odriznuti rizky nastimulujte v praskovem stimulatoru a napichejte treba do multiplata a zakryjte treba perfor.foliíí, pri slunci zastinujte! Rizky by mely korenit pri cca 22st na svetle, ale jak jsem psal-pozor na slunce a... celý příspěvek > |  | Tykev - poraďte, prosím, 5.2.2011 je mnoho odrud, ale treba Goliáš bude vyhovovat, ale i jine tzv.halloweenské jsou take vhodne, ale ten Goliáš je nenarocny.. |  | Jiřiny - řízkování, 5.2.2011 hlizy polozte tak, aby kořenový krcek - vrchni cast, kde rostly stonky, aby byla nad povrchem, staci dvakrat JEMNĚ! rosit a pozor na slunce, aby se vam neuvarily pod folií! v kvetnu je vysadte na dane misto podle velikosti rostlin-nizke do kvetinace... celý příspěvek > |  | Okurky nakládačky, 5.2.2011 my teda sejeme nakladacky primo na hrůbek, ktery je vyhnojeny a nad nim je primo vertiko... a zcea bez problemu, vloni se plisen vubec nedostavila a ani jednou jsme strikat nemuseli :-) |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.2.2011 ja sem strikal po opadu, pak zacatek az polovina ledna kdy byla obleva a zitra me ceka znovu, naposled az budou prasit zminene lisky.. kamarad ma motorovy postrikovac a tim lze osetrit opravdu snadno i velike stromy |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 5.2.2011 zkusim ho tedy kontaktovat, vetsinou jsem si vsiml, ze prodava stolni odrudy a omlouvam se za lednici, samozrejme jsem myslel Lednici s velkym L |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 4.2.2011 u nas v ČR je docela problem sehnat nove odrudy, obzvlast v Cechach! Odrudy, na ktere odkazujete po pravde neznam, znam jen nove pojmenovana nvšl.z lednice, ktera jsem si dukladne prošel vloni v zari, ale jak rikam, skoda, ze jsou tak nedostatkovym... celý příspěvek > |  | Jiřiny - řízkování, 4.2.2011 nebojte, behem unora jiste vyjde na netu clanek oheldne rizkovani, jinak nad povrchem musi byt koř.krcek a z nej vyrustaji rizky, ktere odeberete treba roubovacim nabrousenym nozem, ktery radeji desinfikujte v lihu, odstrante spodni listy a seriznete... celý příspěvek > |  |
|  | Jak poznám vysoký obsah CaCO3?, 4.2.2011 Pěkný večer, meřili jsme doma pH pomocí testu zakoupeného v obchodě se semeny, takže je to přibližné, nicméně ze všech lokalit po zahradě vyšlo pH 6-6,7 tj.mírně kyselá půda, zajímalo by mě zda tyto půdy mohou mít vysoký obsah CaCO3, díky |  | Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 4.2.2011 ja jsem se k ni jeste nedostal... ale ono se az postupne ukaze zda prezila, prece jen neni to hned videt..takze s ortelem pockejme |  | Vaše Top ten odrůdy hrušní, 4.2.2011 tak jsem se dival v jednom čsp.na vysledky degustace z Litomeric a tam v posl.rocniku byly nejlepsi Dicolor a Bohemica... |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 3.2.2011 s takovou radosti ctu clanek v csp.o odrude Sevar a rikam si, je ranejsi nez Andre, Cerason a ke konci je, ze nema tu podobnou chut jako jizni vina, to je pech :-( |  | Mandlovník, 3.2.2011 diky za tip! dam je tedy do vlhkeho ricniho pisku do lednice - jako jine druhy, za chvili si budou navstevy myslet, ze žiju jen na písku jinak semínka byla doma na jednom miste a tudiz i teplota byla stabilní, navíc tim, ze jsou to ceske mandlonove... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|