|
Příspěvky uživatele - 209.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Oleo-Mac 726 T - nejde nastartovat, 28.7.2010 Už to šlape, super, díky.
Jan |  | Křovinořez Oleo-Mac 726 T - nejde nastartovat, 28.7.2010 Tak jsem udělal jak jste napsal a přemýšlel, jestli je to mlha není to mlha... svíti mi tu docela sluníčko... a přemýšlel, co Vám jako napíšu... pak jsem zašrouboval svíčku, zatáhl za šňůru a motor měl chuť naskočit. Tak jsem otevřel klapku a chytlo... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Oleo-Mac 726 T - nejde nastartovat, 28.7.2010 Trysku karburátoru jsem prostříkl WD a nechal přes noc odstát, pustila se nějaká špína. Takže zřejmě byla zanesená a problém byl v tom. Tak jsem všechno sešrouboval dohromady, napumpoval a palivo mi z trysky pěkně stříkalo. Tak jsem zkusil... celý příspěvek > |  | Křovinořez Oleo-Mac 726 T - nejde nastartovat, 27.7.2010 Ano vyčistil...
Asi byl problém v trysce karburátoru... jelikož jsem zjišťoval až dneska, jak to celý funguje, přehlédl jsem tu malou dirku, která vede k trysce :) a vyčistil jen tu větší, která má vývod do boku (?)...Tak teď jsem to vyčistil celý,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Oleo-Mac 726 T - nejde nastartovat, 27.7.2010 Děkuji za radu, jsem samozřejmě laik, tedy berte moje vyjadřování s rezervou...
Pokud jsem psal o vyčištění karburátoru, mluvil jsem o vyčištění kovové destičky s "jehlovým ventilkem", dále membráně a těsnění, které k ní přiléhají. Další... celý příspěvek > |  | Křovinořez Oleo-Mac 726 T - nejde nastartovat, 27.7.2010 Dobrý den,
prosím Vás pánové o radu, neb mi po vyčištění karburátoru nejde nastartovat křovinořez, který před tím fungoval.
Vše jsem tedy ještě jednou pečlivě rozebral, zkontroloval, dal zpět a pečlivě utáhnul šrouby, napumpoval benzín. Přesto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|