|
Obrázky Clematisů, 29.8.2010 Nevím-zdá se mi, že ten můj má bohatší to středové květenství. |
 |
Obrázky Clematisů, 29.8.2010  Máte krásné druhy, já mám pouze jeden zkouším, zde se jim u mě bude dařit.Název neznám |
 |
|
 |
Právě kvete, 29.8.2010 Omlouvám se, nějak jsem přehlídla, že jste to dala do rubriky růže, proto jsem vložila co právě kvete. Bohužel mi to nejde umazat. |
 |
Právě kvete, 28.8.2010  také něco pro oko |
 |
Pochlubte se svými altány, 26.8.2010 Aničko, moc se mi to líbí, až časem se ukáže, zda rolety byly správná volba, ale nechala bych je tam./zatím/ |
 |
Mečíky po odkvětu, 26.8.2010 Po odkvětu a zaschnutí listů se hlízy vyjímají ze země. již je tu na stránkách o gladiolách psáno pohledejte zde. jistě vám pomůžou zkušenosti druhých pěstitelů |
 |
Neznámá květina, 26.8.2010  Je to Austrocylindropuntia subulata-opuncie větevnatá mám ji také už hodně vysokou |
 |
Choroba na tlustici, 26.8.2010  Dobrý den, já bych je přesadila a namnožila bych si v případě úhynu rostlin. Také jsem měla takový problém, ale to jsem je dost zalévala. Chtějí opravdu málo jako kaktusy. Jednoduše si je namnožte ulomte lístek, zastrčte do zeminy třeba 3-4 lístky do... celý příspěvek > |
 |
Co mi to vlastně roste?, 24.8.2010 Děkuji za obě odpovědi. Nevím kde se tu vzal, nikde v širokém okolí neroste.Možná ptáci zanesli semínko. Zatím i když nekvete je hezký. |
 |
Co mi to vlastně roste?, 23.8.2010  JIž několik let mi roste u zdi keřík, již několikrát jsem ho úplně ustřihla, ale opět vyrostl znovu a rozrůstá se.Může mi někdo poradit, jak se vlastně jmenuje?Je to vysoký keřík napravo od mochny.Všem moc děkuji předem. |
 |
|
 |
Určení rostliny, 22.8.2010 je to jeden z mnoha druhů kalanchoe-kterých je
zhruba 125 druhů. Náleží do čeledi Crassulaceae. Hodí se pro pěstování v suchých vytápěných bytech a navíc je nenáročné. Stačí ji dopřát dostatek světla a tepla, v létě může být umístěna i venku na... celý příspěvek > |
 |
Verbena, 19.8.2010 Verbena je dost náchylná na přeschnutí, jakmile jednou zapomenete zalít dost těžko se vzpamatovává. Je třeba pravidelně hnojit hnojivem na květ i na list, pak bude vypadat zdravě. Jak verbeny tak u surfinie. Surfinie nejsou tak náchylné... celý příspěvek > |
 |
Kde sehnat cibule?, 18.8.2010 Nebojte se jakmile nastane doba vhodná k sázení, objeví se v obchodech. Času je opravdu dost. |
 |
Určení květiny děkuji, 17.8.2010 Ty listy máte ale uplně jiné než se ptá vlček |
 |
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 16.8.2010 Podle této fotpgrafie to vypadá na druh pryžce. |
 |