Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obrázky Clematisů, 29.8.2010
Nevím-zdá se mi, že ten můj má bohatší to středové květenství.
Obrázky Clematisů, 29.8.2010 Obsahuje fotku
Máte krásné druhy, já mám pouze jeden zkouším, zde se jim u mě bude dařit.Název neznám
Právě kvete, 29.8.2010
Omlouvám se, nějak jsem přehlídla, že jste to dala do rubriky růže, proto jsem vložila co právě kvete. Bohužel mi to nejde umazat.
Právě kvete, 28.8.2010 Obsahuje fotku
také něco pro oko
Pochlubte se svými altány, 26.8.2010
Aničko, moc se mi to líbí, až časem se ukáže, zda rolety byly správná volba, ale nechala bych je tam./zatím/
Mečíky po odkvětu, 26.8.2010
Po odkvětu a zaschnutí listů se hlízy vyjímají ze země. již je tu na stránkách o gladiolách psáno pohledejte zde. jistě vám pomůžou zkušenosti druhých pěstitelů
Neznámá květina, 26.8.2010 Obsahuje fotku
Je to Austrocylindropuntia subulata-opuncie větevnatá mám ji také už hodně vysokou
Choroba na tlustici, 26.8.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, já bych je přesadila a namnožila bych si v případě úhynu rostlin. Také jsem měla takový problém, ale to jsem je dost zalévala. Chtějí opravdu málo jako kaktusy. Jednoduše si je namnožte ulomte lístek, zastrčte do zeminy třeba 3-4 lístky do... celý příspěvek >
Co mi to vlastně roste?, 24.8.2010
Děkuji za obě odpovědi. Nevím kde se tu vzal, nikde v širokém okolí neroste.Možná ptáci zanesli semínko. Zatím i když nekvete je hezký.
Co mi to vlastně roste?, 23.8.2010 Obsahuje fotku
JIž několik let mi roste u zdi keřík, již několikrát jsem ho úplně ustřihla, ale opět vyrostl znovu a rozrůstá se.Může mi někdo poradit, jak se vlastně jmenuje?Je to vysoký keřík napravo od mochny.Všem moc děkuji předem.
Určení rostliny, 22.8.2010
je to jeden z mnoha druhů kalanchoe-kterých je zhruba 125 druhů. Náleží do čeledi Crassulaceae. Hodí se pro pěstování v suchých vytápěných bytech a navíc je nenáročné. Stačí ji dopřát dostatek světla a tepla, v létě může být umístěna i venku na... celý příspěvek >
Verbena, 19.8.2010
Verbena je dost náchylná na přeschnutí, jakmile jednou zapomenete zalít dost těžko se vzpamatovává. Je třeba pravidelně hnojit hnojivem na květ i na list, pak bude vypadat zdravě. Jak verbeny tak u surfinie. Surfinie nejsou tak náchylné... celý příspěvek >
Kde sehnat cibule?, 18.8.2010
Nebojte se jakmile nastane doba vhodná k sázení, objeví se v obchodech. Času je opravdu dost.
Určení květiny děkuji, 17.8.2010
Ty listy máte ale uplně jiné než se ptá vlček
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 16.8.2010
Podle této fotpgrafie to vypadá na druh pryžce.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika