|
Příspěvky uživatele - 208.233
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co místo škumpy, 1.8.2010 děkuji za tip, díval jsem se po metu a máte pravdu, chce tepleji a to já ji nesplním..navíc je to stromek docela drahý a dělat experiment s rostlinou za cca 4tisíce se mi nechce.Ale jinak je opravdu hezký |  | Rada - jak likvidovat škumpu, 25.7.2010 Mám osobně vyzkoušeno - podříznout a ještě čerstvý pařízek natřít 100% roundapem, tím se zlikviduje nějakých 90% aktivních odnoží |  |
|  | Prosím, kdo pozná tento keř? (1), 24.7.2010 já tipuju angrešt, ale možná se pletu |  | Co místo škumpy, 24.7.2010 Dobrý den,
prosím poraďte mi vybrat nějaký vhodný strom místo škumpy.Mám na zahradě jednu velice hezkou a velkou škumpu, ale velice plevelí.Chtěl bych místo ní jiný strom, habitusem podobný ale bez nectností škumpy..nejlépe zase listnáč.
Děkuji za... celý příspěvek > |  | Dužnatý šípek, 10.4.2010 ahoj zahradníci :)
prosím poraďte, zaslechl jsem cosi o růži, která po odkvětu vytváří velké dužnaté šípky..jsou tyto šípky vhodné na sušení na čaj?pokud ano, jaká odrůda je vhodná.Děkuji za odpovědi. |  |
|
|
|