Příspěvky uživatele - 208.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co místo škumpy, 1.8.2010
děkuji za tip, díval jsem se po metu a máte pravdu, chce tepleji a to já ji nesplním..navíc je to stromek docela drahý a dělat experiment s rostlinou za cca 4tisíce se mi nechce.Ale jinak je opravdu hezký
Rada - jak likvidovat škumpu, 25.7.2010
Mám osobně vyzkoušeno - podříznout a ještě čerstvý pařízek natřít 100% roundapem, tím se zlikviduje nějakých 90% aktivních odnoží
Prosím, kdo pozná tento keř? (1), 24.7.2010
já tipuju angrešt, ale možná se pletu
Co místo škumpy, 24.7.2010
Dobrý den, prosím poraďte mi vybrat nějaký vhodný strom místo škumpy.Mám na zahradě jednu velice hezkou a velkou škumpu, ale velice plevelí.Chtěl bych místo ní jiný strom, habitusem podobný ale bez nectností škumpy..nejlépe zase listnáč. Děkuji za... celý příspěvek >
Dužnatý šípek, 10.4.2010
ahoj zahradníci :) prosím poraďte, zaslechl jsem cosi o růži, která po odkvětu vytváří velké dužnaté šípky..jsou tyto šípky vhodné na sušení na čaj?pokud ano, jaká odrůda je vhodná.Děkuji za odpovědi.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika