Příspěvky uživatele - 185.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení na list, 10.6.2007
Zatím jsem v literatuře čtl o hnojení na list jen málo - jakoby všude předpokládali, že je to jasné...máte někdo zkušenosti, čím hnojit na list (obchodní názvy, stejně jako když se debatuje o postřicích), jaké tvary (je to vhodné jen na štíhlá... celý příspěvek >
Rezistenty a strupovitost, 7.6.2007
Pane Dušku, Vy jste ale veselá kopa! Takhle mne vyděsit a pak uklidňovat :o), ale vážně, jsem rád za Vaše příspěvky, mám pocit, že mám jasno a multigenní odrůdy ponechám, i když  v disproporčně menším poměru, pro strýčka příhodu a ze sentimentu,... celý příspěvek >
Rezistenty a strupovitost, 6.6.2007
No nazdar.... Tak jsem si to pěkně přečetl... VF! Totiž UF! A já mám pocit, že letos má ta Prima listy poněkud ohnědlé..snad je to mrazem nebo co! Mám stromečky u Rokycan... Jerome
čistecké lahůdkové, 3.6.2007
...asi by bylo dobré nezanevřít na staré dobré odrůdy, naroubovat si je třeba jen po větvích. Taky by to byla nuda, mít jen rezistenty. Nakonec - i od toho Starkingu jsem větev nechal, i od Luisy... Znáte někdo nějakou  odolnou... celý příspěvek >
podnože, 30.5.2007
Výborně, tomu rozumím, vlastně je to prosté, díky! Mimochodem, budu sázet na podzim...a mohu to konečně jasně zdůvodnit svému zvídavému okolí! Jerome
Mulčování trávou, 29.5.2007
Také jsem začal mulčovat trávou pod jabloněmi (na málo rostoucích podnožích), mám jen zkušenosti s tůjemi, mulčuji je léta a rostou jak divé. Jen jsem kdesi čtl, že by se zbytky travního  mulče měly na podzim shrabat, aby pod ním neřádili... celý příspěvek >
čistecké lahůdkové, 29.5.2007
Připojuji se - úžasné chuťově, ale příliš náchylné na choroby, letos jsem jej přerouboval na Topaz. Stejně tak Idared a Starking. Po posledních dvou letech neúrody pořizuji rezistentní odrůdy. Ponechávám Skleňák, Discovery, Lorda, Rubín a Šampion... celý příspěvek >
podnože, 29.5.2007
Ale jistě - když se vysadí na podzim, další rok lépe roste - vždyť má půl roku náskok! A jak by asi rostl, kdyby byl vysazen na jaře v tom roce, kdy jste ho vysadili na podzim - aha!?  Tak to by měl náskok hned celý rok, to by rostl ještě... celý příspěvek >
podnože, 28.5.2007
To ano, štíhlá vřetena na M9, pár jich taky mám už v zemi a na podzim přidám několik dalších ( ke kolíku a přes léto mulč z posekané trávy, nic mne nedonutí kypřit mělce půdu pod stromkem, na to mám strašlivé vzpomínky z dětství...), ale chtěl bych... celý příspěvek >
podnože, 27.5.2007
Díky za odpovědi, ta od Martina je fascinující - není tedy na světě podnož ta, aby se zavděčila lidem všem...chci zkusit na zahradě rezistentní odrůdy na MM106 jak ve tvaru klasického zákrsku, tak i vřetene, aby stromky mohly být i bez opory a... celý příspěvek >
podnože, 22.5.2007
Mohl by mi, prosím, někdo poradit, jaký je rozdíl mezi podnožemi M26 a MM106? Je rozdíl mezi MM106 a MM106 virus free? Díky, zahrádkář Jerome
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika