|
Příspěvky uživatele - 185.233
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení na list, 10.6.2007 Zatím jsem v literatuře čtl o hnojení na list jen málo - jakoby všude předpokládali, že je to jasné...máte někdo zkušenosti, čím hnojit na list (obchodní názvy, stejně jako když se debatuje o postřicích), jaké tvary (je to vhodné jen na štíhlá... celý příspěvek > |  | Rezistenty a strupovitost, 7.6.2007 Pane Dušku, Vy jste ale veselá kopa! Takhle mne vyděsit a pak uklidňovat :o), ale vážně, jsem rád za Vaše příspěvky, mám pocit, že mám jasno a multigenní odrůdy ponechám, i když v disproporčně menším poměru, pro strýčka příhodu a ze sentimentu,... celý příspěvek > |  |
|  | Rezistenty a strupovitost, 6.6.2007 No nazdar....
Tak jsem si to pěkně přečetl...
VF! Totiž UF!
A já mám pocit, že letos má ta Prima listy poněkud ohnědlé..snad je to mrazem nebo co! Mám stromečky u Rokycan...
Jerome |  | čistecké lahůdkové, 3.6.2007 ...asi by bylo dobré nezanevřít na staré dobré odrůdy, naroubovat si je třeba jen po větvích. Taky by to byla nuda, mít jen rezistenty. Nakonec - i od toho Starkingu jsem větev nechal, i od Luisy...
Znáte někdo nějakou odolnou... celý příspěvek > |  | podnože, 30.5.2007 Výborně, tomu rozumím, vlastně je to prosté, díky! Mimochodem, budu sázet na podzim...a mohu to konečně jasně zdůvodnit svému zvídavému okolí!
Jerome |  | Mulčování trávou, 29.5.2007 Také jsem začal mulčovat trávou pod jabloněmi (na málo rostoucích podnožích), mám jen zkušenosti s tůjemi, mulčuji je léta a rostou jak divé.
Jen jsem kdesi čtl, že by se zbytky travního mulče měly na podzim shrabat, aby pod ním neřádili... celý příspěvek > |  | čistecké lahůdkové, 29.5.2007 Připojuji se - úžasné chuťově, ale příliš náchylné na choroby, letos jsem jej přerouboval na Topaz. Stejně tak Idared a Starking. Po posledních dvou letech neúrody pořizuji rezistentní odrůdy. Ponechávám Skleňák, Discovery, Lorda, Rubín a Šampion... celý příspěvek > |  | podnože, 29.5.2007 Ale jistě - když se vysadí na podzim, další rok lépe roste - vždyť má půl roku náskok! A jak by asi rostl, kdyby byl vysazen na jaře v tom roce, kdy jste ho vysadili na podzim - aha!? Tak to by měl náskok hned celý rok, to by rostl ještě... celý příspěvek > |  | podnože, 28.5.2007 To ano, štíhlá vřetena na M9, pár jich taky mám už v zemi a na podzim přidám několik dalších ( ke kolíku a přes léto mulč z posekané trávy, nic mne nedonutí kypřit mělce půdu pod stromkem, na to mám strašlivé vzpomínky z dětství...), ale chtěl bych... celý příspěvek > |  | podnože, 27.5.2007 Díky za odpovědi, ta od Martina je fascinující - není tedy na světě podnož ta, aby se zavděčila lidem všem...chci zkusit na zahradě rezistentní odrůdy na MM106 jak ve tvaru klasického zákrsku, tak i vřetene, aby stromky mohly být i bez opory a... celý příspěvek > |  |
|  | podnože, 22.5.2007 Mohl by mi, prosím, někdo poradit, jaký je rozdíl mezi podnožemi M26 a MM106? Je rozdíl mezi MM106 a MM106 virus free? Díky, zahrádkář Jerome |  |
 |
|
|
|