Příspěvky uživatele - 81.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stiga Combi 53 SQ BW B&S, nebo Hecht 556 RS 5 in 1, 2.7.2011
Tak Stiga je objednana, dekuji vsem za nazory a rady.
Stiga Combi 53 SQ BW B&S, nebo Hecht 556 RS 5 in 1, 26.6.2011
Ahoj, mel bych prosbu o radu, rozhoduji se o koupi sekacky a momentalne vaham mezi dvema modely: Stiga COMBI 53 SQ BW B&S nebo Hecht 556 RS 5 in 1 Me pozadavky jsou, aby sekacka byla samojizdna, zvladala cca 2000m2 a nepotrebovala moc... celý příspěvek >
Jaký kvetoucí keř, 23.7.2010
Těch 20 m není rozhodující, to je jen vzdálenost terasy od silnice (plotu). 6-10 m je délka kam vysadit keře - podél terasy. Není nutné stříhat, mohou růst tak jak chtějí, jen udržovací řez. A výška tak 1,5 - 1,7m. Lokalita Praha, půda kvalitní ale... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.5.2010
přesto že jsem stříkal kuprikolem dvakrát na jaře   a jednou na podzim tak už mám kadařavost na lístcích. Broskve kvetly jako zběsilé a kadeřavost je jen na koncích větví. Asi rovnou listí otrhám a budu doufat že vyroste nové nekadeřavé
Čím pohnojit trvalkový záhon, 14.3.2010
milí zahradníci, poraďte mi, čím teď na jaře pohnojit trvalkový záhon a okrasné keře. díky Jana
Odkvetlý clematis, 1.6.2009
Dobrý den, moc prosím o radu, zda zbytek květu plaménku Nelly Moser po opadání okvětních lístků odstranit.A zda teď ostříhat před dalším kvetením v srpnu.Děkuji Petra A.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika