Příspěvky uživatele - 62.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prunus, 18.3.2008
Josefe děkuji, podle obrázku co jsem si vyhledala to bude jeden z nich. No dala jsem ho do rohu skalky tak doufám, že z něj nebude hned obr :-)
Prunus, 17.3.2008
Dobrý den, ráda bych se zeptala - koupila jsem si stromek na Kmínku - Prunus... a dál jsem úplně zapomněla jaký druh. Za chvíli pokvete a má prý celoročně listy do "červena". Děkuji za pomoc s mojí sklerozou :-)
Trvalka na obrubu záhonu, 14.3.2008
Děkuji za nápady, zítra se chystám do zahradnictví tak už se mooc těším. Jen počasi ai nebude moc přát zahradničení :-(
Trvalka na obrubu záhonu, 12.3.2008
Dobrý den, ráda bych osadila podél ukončení záhonů nějakou trvalku nebo letničku, kvetoucí co nejdéle a samozřejmě nižšího vzrůstu. Je to na celodenním sluníčku. napadla mě Kokarda, ale toť asi vše.. Poradíte? Děkuji, Markéta
Usychání Acer Palmatum Dissectum, 29.5.2007
Měla jsem ten samý dotaz o něco níže, sama mám javor ve skalce z jedné strany chráněn živým plotem z druhé strany cihlovou zdí. Sluníčko přes poledne má. Mám ho ve sklace cca 3 týdny a začaly mu usychat konce listů, i když nové listy rosotu hodně a... celý příspěvek >
Japonský javor, 28.5.2007
Děkuji :-) naprosto přesné. Listy staré - zespoda, od okraje zpapírověle a jakoby se rolují jen po koncích, nové listy rostou. Ohledně té vlhkosti - napadlo mě dát vedle něj do země kameninovou nádobu v průměru cca 35 cm, vznikne tím vlastně menší... celý příspěvek >
Japonský javor, 25.5.2007
Ahoj všem, nevíte náhodou někdo příčinu usychání špiček listů japonského javoru? CCa před 14 dny jsem ho zakoupila v zahradnictví, stromek měl silné kořeny a košatou korunu plnou nových listů, byl v květináč. Nové listy mu rostou i nyní ve skalce,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika