Příspěvky uživatele - 110.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak namnozit jahodnik superstar, 13.8.2010
Dobrý den, mě se takový postup osvědčil. Dokonce se dá připravit malý květináč, který napslníte hlínou, také ho trochu zavrtáte do země a máte vlastně připravenou sazenici, pak jen odstřihnete spojující šlahoun. Já mám ale jiný problém. Mnoho... celý příspěvek >
Kdouloň - roubování, 22.9.2009
Dobrý den, chtěla bych ukázat dětem ve škole plody kdoule. Nevíte někdo kde roste v okolí Kladna?       Děkuji
Rakytník řešetlákový, 26.8.2008
ahoj, já jsem ten skalní fanda rakytníku. Nechápu, co jste na tom zkazila. Já se každý podzim obrním trpělivostí, sklenicí a trhám a trhám, jsem od toho popíchaná a umazaná. Nedoporučuji příliš často olizovat prsty a sníst moc plodů, obsah vitamínu C... celý příspěvek >
Jak a kdy stříhat rybíz, 25.7.2008
Přestože jsou to rok staré rady, jsou stále platné. Děkuji Vám, mám stejný problém dlouho nezmlazované keře červeného rybízu, tak jsem zde načerpala informace, jak na to.
škumpa orobincová v květináči, 18.7.2008
Mám tuto zkušenost jen stále roste víc a víc až roztrhla bytelný kameninový květináč. S touto škumpou bych si nic nezačínala, je to jak ve Dni Trifidů. Nám protrhla bazén zevnitř rašícím kořenem a zbavit se jí, se nám podařila ož po dvou letech.
Rakytník řešetlákový, 18.7.2008
je též účinný, ale velmi jemný. Spíš bych doporučila do směsi tzv.denního čaje, který není zaměřený na nějakou konkrétní potíž, ale pouze pro vitalitu a chuť. Suší se jako jiné listy v suchu v polostínu nebo stínu. Období trhání je lepší z jara, ale... celý příspěvek >
Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 26.5.2008
jedním slovem ÚŽASNÉ
škumpa - letos teprve raší, 26.5.2008
Děkuji, tak tahle je opravdu krásná a jestli opravdu pomalu roste a chová se decentně narozdíl od své invazní sestřičky, tak nemá chybu.
škumpa - rozlišení, 22.5.2008
Máte to bez názvu! Tohle je škumpa orobincová, ale co ta, jak o ní psaly o prá příspěvků výše, ta co není tak invazní a roste pomalu a málo. Tu sem někdo dejte k porovnání s tímhle nezmarem.
Rakytník řešetlákový, 20.5.2008
Doufám, že se fandové rakytníku se mnou shodnou v tom, že rakytník je tak jedinečný, že splést si ho může jen někdo, kdo ho nezná, kdo ho neviděl obalený plody, nebo ho zná jen z obrázků. Skalník je přeci úplně jiný, hlohyně má pouze obdobnou... celý příspěvek >
Bylinky - Stevie, 19.5.2008
Prosím znáte někdo, jak vypadá, jak pěstovat Stevii???
Brutnák, 19.5.2008
Ahoj, dle různých bylinářských knih se květy (čehokoli vhodného) macerují v kvalitním přírodním (nedoslazovaném) většinou červeném víně.
Jste také fandové do bylinek? - kašel, 19.5.2008
A zkoušela jste yzop? Ten je skvělý v celém období nemoci. Já místo topolovky používám proskurník a to nejen kvetoucí nať, ale při redukci množství suším a krájím kořen - je méně chutný, ale při ochraně sliznic úžasný pomocník.
Rakytník řešetlákový, 19.5.2008
Nemyslím si, že by se dal rakytník s něčím splést. Zajímalo by mě, až si vzpomenete, co je to za ozdobný keř.
Neznámá květina, 16.5.2008
Je naprosto úchvatná, přeji Vám úspěch při pěstování.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika