|
Chci novou meruňku, 31.1.2011 podnož bych taky moc neřešil pokud to budete kupovat vmístni školce budou určo vědět jakou podnož použít na místni podminky - aspon u nas to tak funguje... |
 |
Jak prořezat tuto slivoň?, 28.1.2011 už se v tom ztrácím a nejen asi ja ;) bylo by lepší vytvořit jedno téma a nahazet tam všechny stromy do jednoho příspevku..takto je všude neco... |
 |
|
 |
Strihanie slivoni, 28.1.2011  je docela široka mam radeji vyšší utlejší... videl bych to tak nejak možna nekdo by to videl razantněji.. |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011 no zda to udelat jako čtvrtkmen či kousek výš..na te fotografii je neco jinak? nevidim rozdil |
 |
Jak silnou kořalku propagujete?, 28.1.2011 no samo neředená ;)) jinak moc ten lektvar slivovicovej nemusím - hruškovici jo |
 |
Jak silnou kořalku propagujete?, 28.1.2011 chutnal jsem 85 % slivku, ale to je už moc ;)) chce to ubrat... |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011  představoval bych si to takto možna ješte nekterou z hlavnich odstranit... |
 |
Jarní řez broskvoní, 28.1.2011  behem kvetu či hned po odkvetu (pokud bude kvést) jestli ne tak jakmile začnou rašit listky a tam kde nekvete na 2 očka kde kvete na 8 oček.. naznačil jsem dve varianty bud to nechat a jen ostřihat a nebo založit kotlovitou korunu a odstranit ten... celý příspěvek > |
 |
Rezanie ceresne, 28.1.2011 a třešen nerodí? |
 |
NPK, 27.1.2011 nenašel jsem cenik... jinak maji docela zajimavý sortiment prumyslových hnojiv |
 |
|
 |
Jak často zalévat slepičincem, 27.1.2011 ja to používám téměř na vše zelene barevne a stojící ;)) lepší tekuté hnojivo neznam... |
 |
NPK, 27.1.2011 no nejspiš nejdřív na hmotu a pak těžce na kvety... canabis indicum ;)))) |
 |
Kolik kg ovoce na 1l pálenky, 27.1.2011 vetšinou je to 1:10 tzn na 10 l kvasu litr palenky nekdy víc nekdy mín... tzn..kolem 15-18kg ale je to jen odhad.. |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 26.1.2011 soused nestříka ma to vzdalene tak 20 m ja jsem v pohode a jakimle to u nej propukne ve elkem a opadaj mu listy tak se objeví i ume ne sice moc ale jsou tam... to same u suche skvrnitosti listu jak broskev tak i třešen... |
 |
Série Top, 26.1.2011 mam Tophit- chutove sladke, dobré, velke - trocha strupovitosti zatim jen par plodu letos očekavam vetší urodu uvidíme.. vysadil jsem Valjevku a Stanley tak čekam zázraky ;))) |
 |