Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chci novou meruňku, 31.1.2011
podnož bych taky moc neřešil pokud to budete kupovat vmístni školce budou určo vědět jakou podnož použít na místni podminky - aspon u nas to tak funguje...
Jak prořezat tuto slivoň?, 28.1.2011
už se v tom ztrácím a nejen asi ja ;) bylo by lepší vytvořit jedno téma a nahazet tam všechny stromy do jednoho příspevku..takto je všude neco...
Strihanie slivoni, 28.1.2011 Obsahuje fotku
je docela široka mam radeji vyšší utlejší... videl bych to tak nejak možna nekdo by to videl razantněji..
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011
no zda to udelat jako čtvrtkmen či kousek výš..na te fotografii je neco jinak? nevidim rozdil
Jak silnou kořalku propagujete?, 28.1.2011
no samo neředená ;)) jinak moc ten lektvar slivovicovej nemusím - hruškovici jo
Jak silnou kořalku propagujete?, 28.1.2011
chutnal jsem 85 % slivku, ale to je už moc ;)) chce to ubrat...
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011 Obsahuje fotku
představoval bych si to takto možna ješte nekterou z hlavnich odstranit...
Jarní řez broskvoní, 28.1.2011 Obsahuje fotku
behem kvetu či hned po odkvetu (pokud bude kvést) jestli ne tak jakmile začnou rašit listky a tam kde nekvete na 2 očka kde kvete na 8 oček.. naznačil jsem dve varianty bud to nechat a jen ostřihat a nebo založit kotlovitou korunu a odstranit ten... celý příspěvek >
Rezanie ceresne, 28.1.2011
a třešen nerodí?
NPK, 27.1.2011
nenašel jsem cenik... jinak maji docela zajimavý sortiment prumyslových hnojiv
Jak často zalévat slepičincem, 27.1.2011
ja to používám téměř na vše zelene barevne a stojící ;)) lepší tekuté hnojivo neznam...
NPK, 27.1.2011
no nejspiš nejdřív na hmotu a pak těžce na kvety... canabis indicum ;))))
Kolik kg ovoce na 1l pálenky, 27.1.2011
vetšinou je to 1:10 tzn na 10 l kvasu litr palenky nekdy víc nekdy mín... tzn..kolem 15-18kg ale je to jen odhad..
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 26.1.2011
soused nestříka ma to vzdalene tak 20 m ja jsem v pohode a jakimle to u nej propukne ve elkem a opadaj mu listy tak se objeví i ume ne sice moc ale jsou tam... to same u suche skvrnitosti listu jak broskev tak i třešen...
Série Top, 26.1.2011
mam Tophit- chutove sladke, dobré, velke - trocha strupovitosti zatim jen par plodu letos očekavam vetší urodu uvidíme.. vysadil jsem Valjevku a Stanley tak čekam zázraky ;)))
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika