|
Konáre odchádzajú, 2.2.2011 mě to dela taky.. nekdy když došáhnu trochu oškrabu a zatřu štepařskym voskem či balzamem na stromy když je |
 |
Černo-červená rajčata, 2.2.2011 zkuste ješte mrknout na seemnemaailm.ee je tam celkem velky výber a už to tu určite nekolikrat pan Mirek zmínil... platit nejlepe přes paypal..práve jsem dneska objednaval |
 |
|
 |
Prosím poraďte s kombinací zeleniny, 1.2.2011 jinak to řeknu ma malinke listy jako špenát... klasicky mangold nemusim |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011 ano to je pravda spinkaji ale spinka spora? jak dlouho je jeji životnost? vydrží na liste rok? respektive od přenosu do infikace na jaře... |
 |
Prosím poraďte s kombinací zeleniny, 1.2.2011 loni jsem mel MANGOLD
GATOR neni to klasicky mangold ma menší listky jako špenát a taky jako špenat se používá a hlavni výhoda byla ta, že jsme ho sbírali 4x tzn neustále obrustá a to jsme ho vždy oškubali skoro cely ;) a chut srovnatelna se... celý příspěvek > |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011 no ja to myslel tak že si mravenci mšice přenašeji a tím jak ji přenesou tak sporu vemou sebou na zdraví list a tím se dále roznáší... |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011 no ja se spíš ptam zda je tomu opravdu tak..předloni mě na floře Peleška říkal, že tomu tak není... |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011 no snad budu mít pravdu že čím mín mravencu na strome tím méně mšic jako přenašeču a škudců a tím méně kadeřavosti... |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011 má se oteplit tak snad to ted pujde taky nemam postříkáno... |
 |
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011 Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika
Oxalistriangularis (361) - xxx.xxx.42.61 (?), 31.1.2011 13:02
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
"pekna vecička- by me zajimalo kdo to tak sleduje "
Jak to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011 no ano ja sem dole psal že sem si to nuvedomil jen mam s kotlovityma korunama lepší zkušenosti... lepe se me udržuji ..samozřejme ne vždy to jde ... |
 |
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011 a věříte tomu? pozoroval to z vás nekdo že to fakt tak funguje? hledam jen zkušenosti ne že bych tomu nevěřil... |
 |
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011 pekna vecička- by me zajimalo kdo to tak sleduje |
 |
Chci novou meruňku, 31.1.2011 jasne že neni školka jako školka... a ja abych pravdu přiznal jsem při nákupu merunky neřešil podnož, ale mam dve veecot a jednu lescora - tato překonala rustem i plodností veecot, akorat je citlivejší na klejotok.. |
 |
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011 ano videl bych to taky tak, já ani nevim proč jsem neoznačil k vyříznutí tu jednu větévku z vydlice nahoře :-) což je logické, avšak mam dobre zkušenosti s kotlovitou korunou a možna bych ji vzal celou... bude tam víc svetla... mam taky jeden takovy... celý příspěvek > |
 |