Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konáre odchádzajú, 2.2.2011
mě to dela taky.. nekdy když došáhnu trochu oškrabu a zatřu štepařskym voskem či balzamem na stromy když je
Černo-červená rajčata, 2.2.2011
zkuste ješte mrknout na seemnemaailm.ee je tam celkem velky výber a už to tu určite nekolikrat pan Mirek zmínil... platit nejlepe přes paypal..práve jsem dneska objednaval
Prosím poraďte s kombinací zeleniny, 1.2.2011
jinak to řeknu ma malinke listy jako špenát... klasicky mangold nemusim 
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 1.2.2011
ano to je pravda spinkaji ale spinka spora? jak dlouho je jeji životnost? vydrží na liste rok? respektive od přenosu do infikace na jaře...
Prosím poraďte s kombinací zeleniny, 1.2.2011
loni jsem mel MANGOLD GATOR neni to klasicky mangold ma menší listky jako špenát a taky jako špenat se používá a hlavni výhoda byla ta, že jsme ho sbírali 4x tzn neustále obrustá a to jsme ho vždy oškubali skoro cely ;) a chut srovnatelna se... celý příspěvek >
no ja to myslel tak že si mravenci mšice přenašeji a tím jak ji přenesou tak sporu vemou sebou na zdraví list a tím se dále roznáší...
no ja se spíš ptam zda je tomu opravdu tak..předloni mě na floře Peleška říkal, že tomu tak není...
no snad budu mít pravdu že čím mín mravencu na strome tím méně mšic jako přenašeču a škudců a tím méně kadeřavosti...
má se oteplit tak snad to ted pujde taky nemam postříkáno...
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 31.1.2011
Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika Oxalistriangularis (361) - xxx.xxx.42.61 (?), 31.1.2011 13:02 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu) "pekna vecička- by me zajimalo kdo to tak sleduje " Jak to... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011
no ano ja sem dole psal že sem si to nuvedomil jen mam s kotlovityma korunama lepší zkušenosti... lepe se me udržuji ..samozřejme ne vždy to jde ...
a věříte tomu? pozoroval to z vás nekdo že to fakt tak funguje? hledam jen zkušenosti ne že bych tomu nevěřil...
pekna vecička- by me zajimalo kdo to tak sleduje
Chci novou meruňku, 31.1.2011
jasne že neni školka jako školka... a ja abych pravdu přiznal jsem při nákupu merunky neřešil podnož, ale mam dve veecot a jednu lescora - tato překonala rustem i plodností veecot, akorat je citlivejší na klejotok..
Zastrihnutie do korunky, 31.1.2011
ano videl bych to taky tak, já ani nevim proč jsem neoznačil k vyříznutí tu jednu větévku z vydlice nahoře :-) což je logické, avšak mam dobre zkušenosti s kotlovitou korunou a možna bych ji vzal celou... bude tam víc svetla... mam taky jeden takovy... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika