|
Příspěvky uživatele - 15.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sazenice celeru, 2.6.2010 Letos jsem se rozhodl vypěstovat si celer od semínka. Měl jsem nakonec celeru plný parapet. Sazenice byly pekné, jen u jednoho truhlíku začaly listy žloutnout, až odumřely. Nevíte čím to? Děkuju všem za odpovědi. |  | Krmení zeleným, 28.5.2010 A ještě že se ptám. Dávat zeleného stejné množství jako sena nebo víc? Přece jenom seno se bez vody. Díky mnohokráte. |  |
|  | Pastva, 28.5.2010 Zdravim! I když kozy nechovám, mám na Vás, chovatele, dotaz. Tuhle jsem slyšel skutečný příběh o koze, která se pásla a pak dostala napít v chlívku a pukla. Je to sice příběh půlstoletý, i tak děsivý. Jak se to mohla stát? Soused chová koně a ty maj... celý příspěvek > |  | Krmení zeleným, 28.5.2010 Zdravim. Chovám králíky a vždy jsem je krmil raději suchým. Teď už mi dochází, a tak musim najet na zelené. Poptával jsem se po známých a co člověk, to jiný názor. Poradíte, prosím? Je mi jasné, že musim postupně navykat, nedávat brambory,... celý příspěvek > |  | Hnojení popelem, 4.5.2010 Lidi, nikdo o tom nic neví? Z mojí hlavy to není. Četl jsem to v jednej knížce, co nevypadala moc věrohodně, byla překládá, taková eurokniha. Děkuju vám za jakýkoliv komentář. |  | Hnojení popelem, 1.5.2010 Je možné hnojit stromy dřevěným popelem? Neuškodí? A kdy se může přisypat. Děkuju všem za rady a diskuzi. Lukša |  |
 |
|
|
|