Příspěvky uživatele - 15.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nerostou, 27.7.2010
 Zdravím. Na podzim jsem vysázel stromky. Jamky velké, zem smíchaná s kompostem a ejhle, rostly chvíli a pak už ne, takže letošní přírůstky do 15 cm. Zem, ve které rostou, je těžká a vespod jílovitá. Nedal by nějak podpořit růst? Když je srovnám... celý příspěvek >
Průklest, 26.7.2010
Zdravím. Potřeboval bych prosím poradit, jestli teď můžu proklestit staré švestky, případně i řezat a sice do jaké tloušťky dřeva. Zatírat latexem, nezatírat.  Něco jsem si přečetl- Zahnův řez, na čípek, na kroužek, ale spíš v tom mám ještě... celý příspěvek >
Jetel, 25.7.2010
Zdravím. Co si myslíte o jeteli? Nemáte strach z nadmutí? Jak moc mladý se může beze strachu zkrmovat nebo spásat? Mokrý/ orosený jetel vadí pouze samotný? Dřív se koňma jezdilo pro jetel na pole, ale když pršelo, jak se to dělalo? Je rozdíl mezi... celý příspěvek >
Plevel, 22.7.2010
Mám na zahradě plevel co má listy jako jetel, je nízký a má dlouhé kořínky. Nevíte co to je zač? Je načervenalý. Děkuju, Lukáš
Hnojení malin, 21.7.2010
Zdravím, poraďte prosím, jak můžu pohnojit maliny? Můžu záhon obsypat čerstvým hnojem? Poraďte prosím, děkuju. Lukáš
Hnůj, 21.7.2010
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli hnůj můžu aplikovat během vegetace. Pokud ano, tak jakým způsobem. Děkuju za odpovědi. Lukáš
Jateční váha a stáří, 6.7.2010
U nás porážíme když maj přes tři kila, okolo 6 měsíců. Lukáš
Pěstování brokolice - vykvétání, 30.6.2010
Zdravim, jen odbočím. Když se u brokolice začínají tvořit růžice, zalamujete listy jako u květáku? Děkuju, Lukáš
Mák, 30.6.2010
Zdravim, poprvé pěstuju mák a zespodu na listech se udělaly taková bílá vájíčka. Nevíte co to je? Zatím to nijak neškodí. Děkuju. Lukáš
Sadba zelí, 14.6.2010
Zdravim, já měl ten samý problém. Letos jsem to všechno zkoušel poprvé. Celer se mi povedl, salát taky. Košťáloviny mi vůbec nešly. Vždycky vylezly děložní lístky a pak uschly. Po několika pokusech v truhlíku jsem semena vysel do pařníku a... celý příspěvek >
Krusta, 14.6.2010
Děkuju za rady. Máte pravdu, jílovitá zem tu je. Lukáš Táborsko 
Krusta, 12.6.2010
Zdravím. Letos jsem začal poprvé zahradničit, žádné zkušenosti. Chtěl jsem se Vás, zkušeńějších, zeptat. Když jsem vysel mrkev, tak asi po týdnu se mi na záhoně udělala taková krusta. Řikal jsem si, aby to semínka neudusilo, tak jsem... celý příspěvek >
Vápenka u slepic, 5.6.2010
Zdravím, jedna slepice má na běháku zvětšené šupiny, které jsou odstáté od nohy. Myslim si, že je to vápenka. Neví někdo co s tím? Mažu jí to měsíčkovou mastí. Vápenku prý způsobuje jakýsi vir. Děkuju, Lukáš.
Průklest svěstek, 5.6.2010
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli bych teď mohl proklestit, případně lehce prořezat, dvacetileté švestky. Nebo to mám nechat až po sklizni, která bývá obyčejně v září? Děkuju všem, Lukáš.
Slepice mají krvavá vejce, 2.6.2010
 Souhlasím s předchozí odpovědí. Zkuste jim dát k žrádlu něco jinčího. Já osobně pšenici nakličuju, trávu řežu na řezačce. Nebo zkuste koupit vitaminové směsi. Občas, když táta chytne nějakou rybu, tak kosti ovařim a oberu zbytky masa... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika