Příspěvky uživatele - 62.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Značky zahradních traktorů AGS?, 26.9.2009
Zdá se, že to sedí. AGS AJ 102-20 (p5)    je stejný model   jako Oleo-Mac   OM 124 J/22 H. 
Na stránkách firmy Secogroup je řada videí a na videu co se jemeuje StarJet Excellent jezdí chlap co má montérky na zádech s logem SecoGroup a na sekacím traktůrku má logo SNAPPER! Jo a v pozadí fotbalového hřiště co seká je městečko Sobotka
Víte pod jakými značkami se prodávají zahradní traktory z produkce AGS Jičín, SECO group v tuzemsku a zahraničí? Agro Jet StarJet CrossJet Snapper  ??? Herkules  ??? Znáte ještě nějaké další?
Sundavillea Red - pěstování, 25.9.2009
Dobrý den, právě jsem si pročetla vaše příspěvky a moc za ně děkuji. Je skvělé mít internet a dozvědět se co právě potřebujete. Před časem jsem se dočetla, že tato krásná květina se špatně přezimovává. Věřím, že po vašich příspěvcích mě ve zdraví... celý příspěvek >
Životnost součástí zahradního traktoru, 24.9.2009
Dobrý den, můžete mne prosím nasměrovat? Kde se dá sehnat mazací schéma a termíny údržby pro zahradní traktory AGS? Já to nikde nenešel. Díky, Fanda
Životnost součástí zahradního traktoru, 22.9.2009
Při výběru zahradního traktoru prodávající argumentují a vyšší cenu obhajují rozdílnou - delší životností nějaké části, třeba motoru, klínových řemenů atd. Zajímalo by mě,  jaké je srovnání životnosti dílů zahradního traktoru. Jestli je to... celý příspěvek >
Motory briggs stratton u zahradních traktorů, 13.9.2009
Dokument v pdf se srovnáním motorů Briggs and Straton tj. včetně provnání INTEK a Vanguard najdete tady
Honda GCV160 motor nelze nastartovat, 30.7.2009
Dobrý den, s motorem Honda GCV160 se mi stalo něco podobného. Po dvou dnech všech možných pokusů ho nastartovat, jsem si "odběhl" a nechal motor s vyšroubovanou svíčkou. Vrátil jsem se asi za 4 hodiny, zašrouboval svíčku zpátky na místo,... celý příspěvek >
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 25.7.2009
Dobrý den, ano Vinea je kloubová. Kvůli existující výsadbě na zahradě, jsem zvolil kloubák. Má menší poloměr otáčení a snadno tak projedu mezi stromy a záhony. Obdělávám 1ha pole + zahradu, v zimě dělám dříví a kamarádům drobný odvoz čehokoliv (mám... celý příspěvek >
Jaký stroj si koupit k údržbě zahrady 3.000m a luk 7000m2?, 25.7.2009
Dobrý den, jsem vlastníkem výše zmiňovaného malotraktoru Vinea 36 HP. K němu mám další příslušenství. Mimo jiné mám i mulčovač TRT 120 (kokotech). Tady je link youtube  na video s mulcherem .
Rotavátor, 3.6.2009
Jen pro upřesnění, Kypřil jste po orbě nebo bez orby?  A hlína byla písčitá nebo jílovitá? fanda
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika