|
Příspěvky uživatele - 120.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 22.5.2009 připojuji se k názoru Aliho, funkce mulčování má smysl tehdy, kdy sekáte skutečně nízkou trávu "obden". t j malé plochy, kde se snažíte udržet vzorný trávník ve všech směrech. u trávníku jako mám já, tak 1300 m už sekáme max jednou za týden... celý příspěvek > |  | Rozdíl mezi azalkami, 21.5.2009 Ivano, já na jejich stránkách nejvíc oceňuji, že mají rostliny pěstované v normálních podmínkách na rozdíl od těch z hobbymarketů... u těch mi vždy trvá až několik let než se vzpamatují. a to nejen azalky, ale i oleandry, magnolie... takže ve finále... celý příspěvek > |  |
|  | Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 ale kacíři, co plody? ty budou taky na povrchu uzavřené koruny stromu? |  | Stromy a mravenci, 19.5.2009 Dobrý večer a co s těma zrzavejma žahavejma mravencema, když jsou jich plné záhony, jak na to? |  | Netradiční metoda řezu, 19.5.2009 a nedělal si kacíř jen legraci? slunce bude sice svítit stejně na "listy uzavřenou" korunu stromu, ale jaksi se nemůže dostat dovnitř..proto bude prospívat vše na povrchu, plášti stromu, ale nic uvnitř..tak to vidí laik |  | Dřevitá pivoňka - řez, 19.5.2009 ještě k tomu řezu, mám dřevitou pivoňku tak pět šest let starou, roste doširoka a pod tíhou květů se jí kácí větve, které se táhnou na jižní stranu. můžu ji zkrátit tyto větve nebo raději ne? |  | Rozdíl mezi azalkami, 19.5.2009 aha, Am azonko, mně to bylo trochu divné dvou tříletá Knap hill za 40CK a jiné já nechci... nedávno jsemobvinila starkla, že mi prodal lalokonosce v azalkách a pak jsem se mu omluvila, bylo to jen hnojivo.. a naopak skvěle ošetřeno.takže se tam možná... celý příspěvek > |  | Venkovní ibišek, 19.5.2009 hoste, s ibišky mám zkušenost. mám větší zakoupené rostliny i dva metry vysoké, moc je nestříhám, ale letos jsem to zkusila, kvetly, ale i tak jak blázen. ALE- každy rok i u těch dospělejších něco pomrzne a je nutné to odstřihnout, mnohdy celá větev,... celý příspěvek > |  | Rozdíl mezi azalkami, 18.5.2009 já u nich určitě koupím azalky, jen uvažuju, jestli je objednat ještě teď a zasadit nebo až na podzim. taky se podívám na lilie a ibišky a trávy... děkuji |  | Nadúroda, 18.5.2009 děkuju moc, já tu broskev už včera ostříhala, ale šla na mě hrůza, můj děda stříhal vše vždy v zimě... odstranila jsem i jednu silnější větev ve středu koruny, hodně se tto prosvětlilo. takže ty letorosty na kterých budou plody příští rok teprve... celý příspěvek > |  |
|  | Netradiční metoda řezu, 18.5.2009 tak teď jsem z toho jelen |  | Oleandru hnědnou špičky listů, 18.5.2009 prosím o radu, oleandrům loni koupeným hnědnou špičky listů a opadávají, rostliny vypadají celkově nezdravě. zalévám záplavově, přes den jsou na dopol nebo odpol slunci na terase. po zakoupení jsem je přesazovala, ale žádná rašelina jen kompost a... celý příspěvek > |  | Rozdíl mezi azalkami, 17.5.2009 dívala jsem se na jejich stránky a určitě si něco u nich objednám, azalky. mohla bych se zeptat, za jak dlouho ty dvouleté azalky začnou kvést? |  | Rozdíl mezi azalkami, 17.5.2009 Ivano, jak u odborníka, kde je tedy kupuješ. já přijdu do zahradnictví tady za rohem a mají tam v azalkách, rodod, dřevit pivon, ibiškách... stejný sortiment, evidentně ze stejného zdroje jako hobymarkety |  | Objednávka od Starkla, 17.5.2009 takže odvolávám svoji včerejší výhradu vůči starklovi, obvinila jsem je chybně... |  |
 |
|
|
|