|
Příspěvky uživatele - 201.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koupání pro ptáčky na zahradě, 4.7.2010 Mohl by mi někdo poradit jak udělat koupání pro ptáčky? Většinou se u nás koupou v loužích a ráda bychjim udělala něco hezkého, kam budou chodit pravidelně a budeme je moci pozorovat.
Jezírko nemáme a ani neplánujeme, přeci jen je to dost... celý příspěvek > |  | Jaký keř zasadit na slunce bez kouska stínu?, 3.7.2010 Prosím o radu, keř může být větší nebo menší, je to jedno, ale aby byl vhodný do kyselé půdy. |  |
|  | Jahodárny, 26.6.2010 Vloni jsem brala sadbu z Vraňan, ty co jsem koupila zasazené v platech, byly v pořádku. Bohužel Frigo sadba se nakonec ukázala jako oschlá a opadaly jí listy, podepsalo se to na úrodě, zatím co z tě části co byla v pořádku jsou jahody obrovské a je... celý příspěvek > |  | Rybíz - množení, 21.6.2010 Pokud ty keře začnete prořezávat, začnou zase plodit, takhle jsem začala prořezávat staré rybízy i angrešty a hned další rok měly velké ovoce. |  | Jak rozmnožit tuto květinu?, 20.6.2010 To je nádhera! Jak ho udržujete v takové upravené obrubě záhonu? A jak daleko jste je sázela? Díky za rady.
A ještě vás poprosím, jak se jmenují ty vysoké nerozkvetlé kytky za rožcem? |  | Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010 Taky pěstuji na netkané textilii a jahody jsou shnilé minimálně. Doporučuji tento způsob, úroda je velká. Bohužel ale nejsou jahody moc sladké, což je ale dáno letos nedostatkem sluníčka. |  |
 |
|
|
|