Příspěvky uživatele - 145.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vřetenová sekačka TC 32 Me, 16.7.2010
Nevím, na kolik mám s těmito příspěvky souhlasit. Mám asi 500 m2 trávníku a snažím se jej udržovat kvalitně. Bydlím v Podbeskydí, kde klíma není zrovna moc ideální pro anglický trávník. Dům mám postavený na prehistorickém řečišti řeky. Půda je spíše... celý příspěvek >
Plastové nože u "strunovky", 7.7.2010
Dobrý den, mohl by mi někdo sdělit zkušenosti s aku strunovkou od Bosche? Mají místo struny plastové nože. Potřebuji něco bez přívodního káblu a hlavně lehkého, což zrovna tato strunovka od Bosche splňuje. Sekám trávu kolem dřevěných palisád i kolem... celý příspěvek >
Plastové nože u "strunovky", 7.7.2010
Dobrý den, mohl by mi někdo sdělit zkušenosti s aku strunovkou od Bosche? Mají místo struny plastové nože. Potřebuji něco bez přívodního káblu a hlavně lehkého, což zrovna tato strunovka od Bosche splňuje. Sekám trávu kolem dřevěných palisád i kolem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika