|
Příspěvky uživatele - 215.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bezsemené stolní odrůdy, 2.5.2013 Vzhledem k tomu, že skoro všechny fotky bezsemenných odrůd na jejich stránkách jsem už dříve viděl jinde, tak převzaté budou 100%-ně. VJK
|  | Tlakové myčky pro domácí potřebu, 28.4.2013 Chápu vaše obavy, ale čerpadlo je samozřejmě kovové. Se zárukou a náhradními díly problémy u českého prodejce Berlanu nejsou. VJK
|  |
|  | Rajčata ven?, 28.4.2013 Vloni mi rajčata totálně zmrzla 6.června. VJK |  | Tlakové myčky pro domácí potřebu, 28.4.2013 Také jsem řešil myčku v podobné cenové relaci na stejné účely, nakonec jsem vzal Berlan BHDR 1850-160. Stál 1200,-Kč, což i kdyby vydržel jen 2 roky co je záruka, tak je to za stejné peníze, jako si myčku 3x půjčit v půjčovně. VJK |  | Soused, 23.4.2013 Obraťte se na místně příslušný stavební úřad, ten jediný je v této záležitosti arbitr. VJK |  | Škůdci v trávníku, 20.4.2013 Je to žížala, když jsem před lety začal v noci chodit na lov slimáků, také jsem se jejich rychlosti divil. Buďte rádi, že je v trávníku, resp. pod trávníkem máte. Rozhodně to není žádný škůdce. VJK |  | Kalač, 18.4.2013 Jak se správně brousí kalač? Mám Zbirovia, a ten má místo ostří rovnou plošku, šířky cca 1,5mm (už z výroby). Neměl by být alespoň trochu nabroušen? |  | Hrášek, 16.4.2013 Jak takovéhle množství lusků vylupujete? Předpokládám, že sklízíte vše najednou. VJK |  | Jak daleko sázet túje, 14.4.2013 Spon hlavně záleží na tom, jaký druh jste si na živý plot vybrali. VJK |  | Co vaše réva? (2013), 14.4.2013 Já stříhal v polovině února a teče jako ještě nikdy dosud. Vůbec však netečou větší řezy, které jsem zatřel latexem. VJK |  |
|  | Živý plot z Buku lesního červeného, 11.4.2013 25cm rozestup je pro buk příliš málo. Sám mám cca 55cm (můžu to změřit přesně) a nemyslím, že by byly daleko, spíš naopak. Polostín by asi snesl, stín ale ne - bude hodně řídký. Pokud budete mít prostokořený červenolistý ze školky, tak ten se... celý příspěvek > |  | Použití chlornanu sodného místo drahých chlor. tablet, 9.4.2013 Ta Vámi odmítaná modrá skalice je ve všech tzv. trio chlorových tabletách. |  | Paprika amy, 9.4.2013 Podle fotografií těžko posuzovat, ale není půda v kelímkách příliš tvrdá či utužená? To by mohlo být příčinou pomalého růstu. Já mám papriky AMY staré +- stejně, jsou vysoké cca 25cm a nasazují poupata. VJK
|  | Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 9.4.2013 Stupické má charakteristický tvar listů, jiný než je běžné. VJK |  | Podnoz SO4, 9.4.2013 Zdravím Vás, Wimpi! Souhlasím s Vámi, určovat podle vzdálenosti internodíí nemá smysl - z vlastní zkušenosti vím, že u stejného keře v závislosti na kondici a podmínkách může být 5, ale také skoro 30cm. VJK |  |
 |
|
|
|