|
Olej do sekačky, 28.4.2009 pre 112.250...ten pan chalupár má pravdu ale to by ste si musel naštudovať normy ako API, SAE, ACEA,...ale to treba chcieť a tomu aj porozumieť nie iba okamžite skritizovať,...lebo ak niečomu nerozumiete ešte neznamená že druhý nesmie mať pravdu...... celý příspěvek > |
 |
Jaký koupit křovinořez na zahrádku?, 27.4.2009 Dobrý deň...Ja by som poradil z vlastnej praxe... na tak malú plochu stačí aj cenove do 6000...sú v slušných výbavach... výkon okolo 1kw stačí... určite berte čo najširšie riaditka žiadne uzke typu U a vôbec nie malé D... chcete predsa niečo urobiť a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sekačky od Mountfieldu, 24.4.2009 iba tak mimochodom... ponúka ešte nejaký iny predajca výrobky značky TORO??? /rotačné kosačky, nie nejaké filtre a závlahovú techniku/...zaujímali by ma na porovnanie ceny lebo to vyzerá na monopol M... a oni majú ceny obrovské... inak s TORO... celý příspěvek > |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 24.4.2009 k tejto téme ja už iba tolko... kto dodržuje určité predpísané návody a ma aj zaujem o technike niečo vedieť, tomu aj stará 1000 Škodovka slúži doteraz a kto robí iba podla seba prípadne čo najlacnejšie hókus-pokusy tomu nepomôžu ani najlepšie... celý příspěvek > |
 |
Myš - jak se jí bavit?, 23.4.2009 to lepidlo bežne dostať kúpiť dokonca aj v záhradnických potrebách, použil som to raz na starej záhrade asi pred 3 rokmi, nezasýcha ami po pol roku, za tri týždne tam bolo 11 myší... neviem či im to voňalo napriek tomu že už boli niertoré aj zdochle,... celý příspěvek > |
 |
Myš - jak se jí bavit?, 23.4.2009 Zatial funguje... pasca na myši domcek z pletiva dostať kúpiť bežne, na jadro orecha príde do 5 minút a potom ju tam nechám kým od hladu takmer nechcípne a potom ju pustím preč... za 3 mesiace zopakované 2x, a odvtedy už 2,5 roka pokoj.../dúfam... celý příspěvek > |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 23.4.2009 dobrý den... myslím že není dobre odísť od témy a ihneď otvoriť až príliž odbornú tému už o povrchoch válcov, technologiách výroby atď... to už by možno zaujímalo iba pár ľudí, tu išlo o všeobecne upozornenie aby neboli ludia uvedení do omylu že... celý příspěvek > |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 22.4.2009 diskusia zhruba o ničom... hlavne sa má pri práci spotrebovať olej a benzín a NIE MOTOR!!! olej je na mazanie aby sa NEZNIČIl motor a nie na šetrenie... staré a dopredajové motory jedno aké, sú z mäkších materiálov preto MUSIA byť mazané viac... Nové... celý příspěvek > |
 |
Malé bulvy celeru, 22.4.2009 Na starej záhrade som musel nechávať spodné listy lebo zem príliš rýchlo presýchala a nemohol som chodiť často zalievať, pomohlo to, listy znížili odparovanie vody, teraz musím na novej záhrade otrhávať spodné listy hodne vysoko... celý příspěvek > |
 |
Prořezání starých třešní, 22.4.2009 reč bola o velkých stromoch, preto som bližšie nerozvádzal... ale spomenul som tam pád z velkej výšky... tá prerezávka asi mal byť presnejší výraz ostrihanie /prikrátenie/...skúsim si dať druhý krát pozor, aj keď tu išlo skôr o časové obdobie... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prořezání starých třešní, 22.4.2009 Dobrý den... Od detstva si pamätám že stále nám dedo vravel olám si z čerešne konáre a na zemi sa najedz.../malo to aj svoju výhodu, nehrozil pád z velkej výšky kvôli pár čerešniam/ čerešni to neuškodí dokonca je to pre ňu ako prerezávka...... celý příspěvek > |
 |
Plašič na špačky a jiné ptáky, 22.4.2009 Dobrý den... CD uspešne fungujú tu je tých špačkov strašne veľa, keď sadne na strom 500 ks tak za tri dni nemá nikto nič... CD dávam po 2 ks na asi pol m špagát a nahádžem ich na konce tenkých konárov... úspech zaručený až mi bolo tých špačkov aj... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 22.4.2009 Dobrý den... Bol som sa informovať o cene náhr.lanka na spojku TORO kosačky... cena 1350 Sk, nechať zálohu 1000Sk, aby mali istotu že to zoberem, a dodacia lehota 3-4-týždne, lebo sa to objednáva z ameriky... Tak že tam pojde lanko z Jawa motorky za... celý příspěvek > |
 |
Rotační sekačka, 22.4.2009 Dobrý den... Mám ten istý problém 890 m2 je kopec a to riadný uplne hore je problém aj stáť, nie to ešte kosiť a okolo domu 450 m2 mierny svah... riešil som to tak že v kopci sa používa lacné AL-KO kroviňak dvojtakt ktorý šlape v akejkolvek polohe,... celý příspěvek > |
 |
Jak zachránit tuto jabloň, 17.4.2009 verte že prežije... na budúci týždeň v nedelu bude NOV mesiaca, odstrihnite najvyššiu vetvičku.../stači skrátiť tak 15 cm / verte že obžije Nikdy nestrihajte keď je spln... Juraj...Skusim požičať foťak a pripojim nákl. autom surovo olámanú slivku... celý příspěvek > |
 |