|
Kdo prosím pozná tuto kytičku, 18.5.2011  kdo pozná tuto kytičku, děkuji |
 |
Balzamína, 17.5.2011 u nás je zvykem ji pěstovat jako letničku / má raději polostín až stín /a bude se ji pak dařit i doma zkuste ji pak přezimovat v chladnější místnosti.
Sice při dnešních cenách se to nevyplatí. |
 |
|
 |
Znáte někdo tuto květinu?, 17.5.2011 Určitě venku nepřezimuje. Pokud máte možnost , třeba by přezimovala někde ve skleníku nebo zimní zahradě. |
 |
Zmrzlé azalky- co s nimi?, 17.5.2011 Dobře nechám ji tak, ale vypadá tedy... jako chudinka a děkuji |
 |
Zmrzlé azalky- co s nimi?, 17.5.2011  Prosím poraďte- azalky přešel mráz, většinu výhonů zmrzlo, některé se snaží vykvést.Je to chudinka.Co s ní je třeba udělat? Nechat ji, nebo nějak ostříhat... co byste poradili. |
 |
Poraďte prosím název květiny, 17.5.2011 Moc děkuji pane Josef |
 |
Poraďte prosím název květiny, 17.5.2011  Líbí se mi tato kytička, prosím pomůžete mi s určením názvu |
 |
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 17.5.2011 moc oběma děkuji |
 |
Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011  já je také sázela koncem dubna už mají venku listy
v tom světlém nízkém květináči |
 |
Petunie sanguna, 15.5.2011 je převislá a má obzvlášť velké květy... ať vám krásně roste |
 |
|
 |
Identifikace - Jehličnan, 14.5.2011 připadá mi to jako " nálet" jedle |
 |
Identifikace - listnáč, 14.5.2011 je to Dřezovec trojtrnný [Gleditsia triacanthos |
 |
Identifikace, 13.5.2011  Dřezovec trojtrnný [Gleditsia triacanthos] |
 |
Zničím jitrocel vytržením?, 12.5.2011 Jitrocel je nezmar má i velmi jemné kořínky z kterých znovu vyroste. A navíc on se vysemeňuje už brzy na jaře, takže se ho asi jentak nezbavíte, jedině nějakým přípravkem, což vy ale s ohledem na drobné živočichy nechcete. |
 |
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 12.5.2011  Koupila jsem květinu, bohužel není na ní název, prosím kdo pomůže s určením? Mnohokrát děkuji.
Jen myslím, že to začíná E... |
 |