Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo prosím pozná tuto kytičku, 18.5.2011 Obsahuje fotku
kdo pozná tuto kytičku, děkuji
Balzamína, 17.5.2011
u nás je zvykem ji pěstovat jako letničku / má raději polostín až stín /a bude se ji pak dařit i doma zkuste ji pak přezimovat v chladnější místnosti. Sice při dnešních cenách se to nevyplatí.
Znáte někdo tuto květinu?, 17.5.2011
Určitě venku nepřezimuje. Pokud máte možnost , třeba by přezimovala někde ve skleníku nebo zimní zahradě.
Zmrzlé azalky- co s nimi?, 17.5.2011
Dobře nechám ji tak, ale vypadá tedy... jako chudinka a děkuji
Zmrzlé azalky- co s nimi?, 17.5.2011 Obsahuje fotku
Prosím poraďte- azalky přešel mráz, většinu výhonů zmrzlo, některé se snaží vykvést.Je to chudinka.Co s ní je třeba udělat? Nechat ji, nebo nějak ostříhat... co byste poradili.
Poraďte prosím název květiny, 17.5.2011
Moc děkuji pane Josef
Poraďte prosím název květiny, 17.5.2011 Obsahuje fotku
Líbí se mi tato kytička, prosím pomůžete mi s určením názvu
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 17.5.2011
moc oběma děkuji
Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011 Obsahuje fotku
já je také sázela koncem dubna už mají venku listy v tom světlém nízkém květináči
Petunie sanguna, 15.5.2011
je převislá a má obzvlášť velké květy... ať vám krásně roste
Identifikace - Jehličnan, 14.5.2011
připadá mi to jako " nálet" jedle
Identifikace - listnáč, 14.5.2011
je to Dřezovec trojtrnný [Gleditsia triacanthos
Identifikace, 13.5.2011 Obsahuje fotku
Dřezovec trojtrnný [Gleditsia triacanthos]
Zničím jitrocel vytržením?, 12.5.2011
Jitrocel je nezmar má i velmi jemné kořínky z kterých znovu vyroste. A navíc on se vysemeňuje už brzy na jaře, takže se ho asi jentak nezbavíte, jedině nějakým přípravkem, což vy ale s ohledem na drobné živočichy nechcete. 
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 12.5.2011 Obsahuje fotku
Koupila jsem květinu, bohužel  není na ní název, prosím kdo pomůže s určením? Mnohokrát děkuji. Jen myslím, že to začíná E...
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika