Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte kytku?, 31.10.2010
je to ibišek žíhaný také mám takový
Identifikace rostliny, 31.10.2010
bude to dracena
Krásky léta, 28.10.2010 Obsahuje fotku
gazánie
Dracéna - co má za nemoc?, 28.10.2010
já bych to viděla na puklice
Chilli papričky - pěstování v květníku, 28.10.2010 Obsahuje fotku
Reaguji na váš příspěvek, Manžel zasel semínka papriček v červnu doma do misky. Asi po 3 týdnech vylezly sazeničky- přepíchala jsem je do květníků po 3 sazeničkách.Květníky stály na jižním okně. Když sazeničky zesílily a povyrostly, opět jsem je... celý příspěvek >
Rozkvetlý Krvokvět, 22.10.2010 Obsahuje fotku
taky mi rozkvely krvokvěty, čím míň se starám tím líp kvetou a snadno se množí
Zazimování růží, 22.10.2010
Ano hořká sůl obsahuje hodně rychlevstřebatelného hořčíku.
Název rostliny, 21.10.2010
Je to smrdutka /česky/ její květ hrozně páchne.Taky ji mám
Neznámá rostlina, 21.10.2010 Obsahuje fotku
Ano je to líčidlo jedlé
Právě kvete, 20.10.2010 Obsahuje fotku
dnešní poupátka pod zataženou oblohou-nevím zda ještě rozkvetou
Druh kaktusů?, 12.10.2010
Možná vás potěší tyto stránky ráda si je prohlížím. Klikejte si šipičkami je tam přes 1500druhů jistě najdete i ty vaše.
Druh kaktusů?, 12.10.2010
To jste rychlík a oni za to budou rádi, ale nehnojte je.Pokud mají novou zeminu vezmou si živiny z ní a nyní by měly mít zimní klid, takže žádnou zvláštní péči jim nedávejte. Hnojení nechte až na jaro.
Chilli papričky - pěstování v květníku, 11.10.2010
Děkuji, moc.
Nápad k osazení jahod, 11.10.2010
Já bych zasadila stále plodící jahody -zeminu bych dala zahradní pro pěstování zeleniny a ovoce. Je to dobrý nápad, také jsem to již viděla. Myslím, že již jste prošvihl dobu sázení, ale na jaře je můžete také zasadit. Aspoň si to do jara pěkně... celý příspěvek >
Druh kaktusů?, 11.10.2010
Neporadím vám druh, ale je vidět, že mají špatnou zeminu a byly asi přelévané neboť spodní část vypadá jako když zahnívá. Chtělo by to zeminu na kaktusy -dnes ji běžně koupíte, pak se jim bude dařit.Přes zimu chtějí spíš klid nezalévat a nechat... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika