Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení názvu keříku, 18.3.2011
Děkuji za odpověď a už jsme si to našla.
Prosím o určení názvu keříku, 17.3.2011 Obsahuje fotku
Prosím kdo pozná keřík na fotografii, na zimu ho uklízíme možná to ani není nutné -poraďte prosím. Děkuji
Muškáty, 16.3.2011
Mě se tedy také nestalo, že by mi muškáty plesnivěly, asi jste je moc zalévala.Já mám okna na jih a oni milují slunce, takže se jim daří.
Muškáty, 16.3.2011 Obsahuje fotku
Já dávám 4 a mezi ně molici a vypadají pěkně -rozrostou se a dělají pěknou dekoraci při každé zálivce hnojím střídavě na list a květ , aby měly dostatek živin
Název rostlinky, 16.3.2011
Ona je docela chuděrka, potřebovala by přesadit a o trochu větší a vyšší květináč a pak by se od kořenů rozrostla a byla by pěkně košatá, protože by vyrostlo více výhonů.
Určení květiny, 16.3.2011
Ono je jich opravdu hodně druhů, tak ať vám pěkně roste.
Co je to prosím přesně za rostlinu?, 15.3.2011
je to rýmovník -molice
Název rostlinky, 14.3.2011
Jedná se o chamaedorea elegans
Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 14.3.2011
Zkuste ji pravidelně 1x za týden sprchovat.
Identifikace kapradí, 14.3.2011
já bych si troufla tvrdit, že to bude sleziník... je jich hodně druhů
Co je to za pokojovku a neví někdo co by to mohlo být za fleky na ní?, 11.3.2011
Já bych myslela, že to je philodendron erubescens podívejte se ne obrázky na netu. Ty flíčky jsou na listech zespodu?
Stříhání levandule, 10.3.2011
Také jsem ji dnes ostříhala
Určení květiny, 10.3.2011
bude to Kalanchoe TESSA
Primule, 8.3.2011
klidně ji zasaďte nyní, nemusíte čekat, ona zase znovu vykvete
Určení rostliny, 8.3.2011
Je vidět, že se jí u Vás daří, když vykvetla. Mě kvete tak 1x za rok
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz