|
Dolmar PS 500, 27.7.2009 souhlasím s předchozím příspěvkem měl jsem také ps -45, na hoby pilu vynikající stroj řezal jak urvaný z řetězu ale kvůli větším průměrům jsem koupil ps-500- abych ho zbytečně netrápil.Ale jinak výborná pila nekecám |
 |
Dolmar PS 500, 27.7.2009 Já jsem ji koupil za 10 000 a nelituji výborná mašinka |
 |
|
 |
Uhlovy prevod, 23.7.2009 Je na to speciální grafitové mazadlo které vám prodají v každém solidním obchodě se zahradní technikou. |
 |
Nádrž na benzín, 23.7.2009 Přesně tohle jsem vám chtěl doporučit ale nevěděl jsem z jakého plastu máte nádrž sám jsem tímto způsobem zavařil plastovou konev kterou mi prokousl pes, a úspěšně spravil nárazník na autě ale to záleží na druhu plastu nádrže. |
 |
Metaltec, 23.7.2009 Další přísady by nejenom zdražovaly výrobek ale také by prodlužovaly nadměrně životnost výrobku, což také není žádoucí, aby si zákazník koupil dejme tomu jednu pilu za život, a co výrobci ti by skrachovali.Myslím si že dnes je to tak nastaveno aby... celý příspěvek > |
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 18.7.2009 Ono je dnes populární každou poruchu svádět na ten či onen olej já znám případy kdy mažou chlapi v lese dodnes m2t a žádný problém a to s novými pilami, spíše mám strach dát do benzínu moderní olej který mi dejme tomu po měsíci už nezaručí tu mazací... celý příspěvek > |
 |
Hecht 1840 a 2040, 18.7.2009 Dobrý den nemáte někdo zkušenosti s těmito řetězovými elektrickými pilami mají velice zajímavou cenu a zkušenosti s ostatními výrobky této firmy také nejsou nejhorší, nemusela by to být špatná volba ale těžko říct |
 |
Spolehlivý křovinořez, 18.7.2009 Díval jsem se na parametry a cenu, nemusí to být špatný stroj i menší obsahy jsou zajímavé. |
 |
Spolehlivý křovinořez, 18.7.2009 japonci by nemuseli být špatní -hoďte do placu nějaký konkrétní typ a poznatek -kolik roků jste sním dělal-dík.Jinak je to jen plácnutí do větru. |
 |
Spolehlivý křovinořez, 16.7.2009 Oleo mac 740 t mám 6 roků dnes opět sytič 2 krát zatáhl, potřetí bez sytiče, chytl hned plnej kotel struna sečení trávy kterou už mi nechtela brát sekačka s košem -hustá tráva a opět v poho spoleh zatím 100 %.kdo nevěří ať si koupí jinačí krám- je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Spolehlivý křovinořez, 16.7.2009 Dobrý den nebyl náhodou při tom větším náklonu ve svahu výfuk natočen blíž k vašemu uchu, je to jedna z možností. |
 |
Servis Oleo Mac Praha, 12.7.2009 Dělal jsem něco na zahradě a stále jsem o tom mountfieldu přemýšlel, my češi budeme asi stále nespokojení, na jednu stranu se nám nelíbí že má dolmar malou reklamu a že je někde zastrčen v regálu se zednickým nářadím a na druhou stranu že mountfield... celý příspěvek > |
 |
Servis Oleo Mac Praha, 12.7.2009 Není to první diskuze o oleo macu bylo zde i dost negativních zkušeností, jsme svéprávní a každý si může udělat svůj vlastní názor a koupit výrobek jaký chce a je zde dost případů -dotazů i na profi značky které se taky kazí, možná záleží na počtu... celý příspěvek > |
 |
Servis Oleo Mac Praha, 12.7.2009 Já ještě dodám že po zkušenostech v práci jsem si v roce 2003 koupil také 740 mám ji doma na sekání zahrady a na takové to domácí žvýkání šak víme, a jeto jen 6 let a naprostá spokojenost.Akorát mi za rok vyprší záruka což mě nemrzí protože to není... celý příspěvek > |
 |
Servis Oleo Mac Praha, 11.7.2009 Síla reklamy je veliká ať je to kolo štěstí nebo noteboky, párkrát přeletí letadlo s reklamní plachtou, když se lidi chytí a jsou ochotni ty peníze za to zboží dát je to jejich problém.Co se týče zboží má kvalitu takovou jakou má, ale vemte si... celý příspěvek > |
 |