Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 500, 27.7.2009
souhlasím s předchozím příspěvkem měl jsem také ps -45, na hoby pilu vynikající stroj řezal jak urvaný z řetězu ale kvůli větším průměrům jsem koupil ps-500- abych ho zbytečně netrápil.Ale jinak výborná pila nekecám
Dolmar PS 500, 27.7.2009
Já jsem ji koupil za 10 000 a nelituji výborná mašinka 
Uhlovy prevod, 23.7.2009
Je na to speciální grafitové mazadlo které vám prodají v každém solidním obchodě se zahradní technikou.
Nádrž na benzín, 23.7.2009
Přesně tohle jsem vám chtěl doporučit ale nevěděl jsem z jakého plastu máte nádrž sám jsem tímto způsobem zavařil plastovou konev kterou mi prokousl pes, a úspěšně spravil nárazník na autě ale to záleží na druhu plastu nádrže.
Metaltec, 23.7.2009
Další přísady by nejenom zdražovaly výrobek ale také by prodlužovaly nadměrně životnost výrobku, což také není žádoucí, aby si zákazník koupil dejme tomu jednu pilu za život, a co výrobci ti by skrachovali.Myslím si že dnes je to tak nastaveno aby... celý příspěvek >
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 18.7.2009
Ono je dnes populární každou poruchu svádět na ten či onen olej já znám případy kdy mažou chlapi v lese dodnes m2t a žádný problém a to s novými pilami, spíše mám strach dát do benzínu moderní olej který mi dejme tomu po měsíci už nezaručí tu mazací... celý příspěvek >
Hecht 1840 a 2040, 18.7.2009
Dobrý den nemáte někdo zkušenosti s těmito řetězovými elektrickými pilami mají velice zajímavou cenu a zkušenosti s ostatními výrobky této firmy také nejsou nejhorší, nemusela by to být špatná volba ale těžko říct
Spolehlivý křovinořez, 18.7.2009
Díval jsem se na parametry a cenu, nemusí to být špatný stroj i menší obsahy jsou zajímavé.
Spolehlivý křovinořez, 18.7.2009
japonci by nemuseli být špatní -hoďte do placu nějaký konkrétní typ a poznatek -kolik roků jste sním dělal-dík.Jinak je to jen plácnutí do větru.
Spolehlivý křovinořez, 16.7.2009
Oleo mac 740 t mám 6 roků dnes opět sytič 2 krát zatáhl, potřetí bez sytiče, chytl hned plnej kotel struna sečení trávy kterou už mi nechtela brát sekačka s košem -hustá tráva a opět v poho spoleh zatím 100 %.kdo nevěří ať si koupí jinačí krám- je... celý příspěvek >
Spolehlivý křovinořez, 16.7.2009
Dobrý den nebyl náhodou při tom větším náklonu ve svahu výfuk natočen blíž k vašemu uchu, je to jedna z možností.
Servis Oleo Mac Praha, 12.7.2009
Dělal jsem něco na zahradě a stále jsem o tom mountfieldu přemýšlel, my češi budeme asi stále nespokojení, na jednu stranu se nám nelíbí že má dolmar malou reklamu a že je někde zastrčen v regálu se zednickým nářadím a na druhou stranu že mountfield... celý příspěvek >
Není to první diskuze o oleo macu bylo zde i dost negativních zkušeností, jsme svéprávní a každý si může udělat svůj vlastní názor a koupit výrobek jaký chce a je zde dost případů -dotazů i na profi značky které se taky kazí, možná záleží na počtu... celý příspěvek >
Já ještě dodám že po zkušenostech v práci jsem si v roce 2003 koupil také 740 mám ji doma na sekání zahrady a na takové to domácí žvýkání šak víme, a jeto jen 6 let a naprostá spokojenost.Akorát mi za rok vyprší záruka což mě nemrzí protože to není... celý příspěvek >
Servis Oleo Mac Praha, 11.7.2009
Síla reklamy je veliká ať je to kolo štěstí nebo noteboky, párkrát přeletí letadlo s reklamní plachtou, když se lidi chytí a jsou ochotni ty peníze za to zboží dát je to jejich problém.Co se týče zboží má kvalitu takovou jakou má, ale vemte si... celý příspěvek >
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika