Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009
Ta nádobka je velice praktická, kdo by i s ní namíchal špatnou směs, tak bych mu doporučil raději si někoho na práci najmout.Hodila by se ale určitě všem, když potřebujem namíchat malé množství
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 15.9.2009
Pánové víme všichni o jakou značku jde ale podle itestu patří hned po komatsu v hobby pilách na druhou příčku ve farmářkách to budem vědět zanedlouho tak se nehádejte co je psáno to je dáno
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 14.9.2009
Určitě vám to věřím protože i u nás má pár lidí takové stroje, nejsou profi trochu více kouří, protože jsou mazány většinou mastnější směsí ale zase nehrozí tak často zadření z důvodu staré směsi jako u dnešních moderních strojů kdy trochu starší... celý příspěvek >
Jikov 1433 nedává jiskru, 14.9.2009
Tak tady asi, jen nějakým klešťovým multimetrem a nebo vyměnit celou cívku -bohužel když to tak blbě vymysleli, napadlo mě ještě jestli máte svíčku správné tepelné hodnoty když po nahřátí to jelo?
Jikov 1433 nedává jiskru, 14.9.2009
A co vysokonapěťový kabel ke svíčce nemůže být přerušený nebo K.O.
Křovinořezy Jonsered, 11.9.2009
Přiznám se i já, že jsem ten váš článek nečetl asi celý a shodou okolností mám taky křoviňák oleo mac a nedám na něho dopustit, tak asi křoviňáky jonsered jsou akorád na naštvání s prominutím.Ale že husqvarna a tím pádem i jonsered neumí dělat... celý příspěvek >
Křovinořezy Jonsered, 11.9.2009
Nevím proč někomu pořád normujete práci, třeba pán u toho nezávodí a nemá v rukou stopky, pro někoho je to relax a udělá při tom i spousta jiné práce.
Motorová pila do 6000, 6.9.2009
Zdravím i vás já jsem taky jednu z možností pily do 6000 uvedl hecht a byl jsem za to pomalu kritizován ale více výkonnou pilu do tohoto limitu trochu odzkoušenou i lidmi z tohoto fora, těžko seženete.já s těmito pilami nemám až takovou zkušenost ale... celý příspěvek >
Pane alí nemám chuť se svámi pouštět do nekonečných diskusí co je pro koho lepší, to si většinou stejně každý rozhodne sám, já jsem měl hobby pilku dolmar ps -45 a byl jsem s ní nad míru spokojen, až když jsem dostal možnost těžit dřevo většího... celý příspěvek >
Je těžko doporučovat někomu lepší pilu než na kterou se mu podařilo ušetřit, jsou tu případy že máte limit 6000 kč a odborníci vám doporučují profi pilu za 15000, samozřejmě vám na ni nepřispějí, to se dobře doporučuje.Ale jak je vidět na chalupu... celý příspěvek >
Motorová pila do 6000, 5.9.2009
O tom se celou dobu bavíme že každý má jinačí nároky, když budu řezat ty tři polínka tak těch vibrací tolik nepozbírám jako profi lesák který řeže 20 dní vkuse tak můžu tolerovat neprofi stroj.Ochranné prostředky jsou dnes už snad... celý příspěvek >
To je právě ta nelogická logika, někomu většinu času leží v garáži pila za tři tisíce a někomu za dvacet a jednou za rok ji vytáhnou na ty buřty oba. Ale zanechme handrkování ať si každý koupí co chce, aspoň nás pak nebude někdo moci... celý příspěvek >
Světu mír, ale svět není jenom o logice to je přece logické.Děje se spousta nelogických věcí třeba i to že si amatér koupí profi pilu, dnes je to většinou o penězích a už méně o logice.Nikdo neříkal že je sedlácká logika nemravná ale ještě jsem... celý příspěvek >
Myslím že není logické dávat do tohoto fora takové odborné výrazy které většinou nikomu nic neřeknou.Zkuste se logicky zamyslet a příště psát češtinou které rozumí většina zahrádkářů a dřevorubců, těm vaše výrazy většinou nic neřeknou. Mě to osobně... celý příspěvek >
Jestli máte rád logiku tak je logické že každý uživatel není stejný a někomu stejný stroj vydrží 10let a někomu 5 min než ji na první nádrž zadře. Nejmenoval jsem žádnou značku bylo to všeobecné (logické)konstatování.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika