Příspěvky uživatele - 179.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?, 22.7.2010
K výběru sekačky se nechci vyjadřovat, ale chtěl bych politovat tchána, pokud bude sekat Vámi vybranou sekačkou.Manipulace a vysypávání 80l koše není opravdu nic moc.Zvláště pokud ho sekačka umí pěkně naplnit.Jsou to moje zkušenosti, ale taky jen můj... celý příspěvek >
Cernani okraju listu, 11.7.2010
ano presne tak jedna se o rez
Cernani okraju listu, 25.6.2010
Druhym rokem mame hrusku, na jare se zacli listy kroutit a ted se okraje listu zbarvuji do cerna nevime co s tim poradite dekuji
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 16.6.2010
Zadejte si na tomto foru do kolonky vyhledat Weibang, jsou tam taky popsány moje zkušenosti s tímto typem sekačky.
Weibang WB 486 SB Alu, 30.5.2010
Už jsem 536 tady popisoval,2x jsem s ní sekl poměrně velkou plochu.Tato sekačka je opravdu robustní, ale kdyby měla udělanou konstrukci koše a rychlost pojezdu jak 486SB, mohla by to být za ty peníze dobrá sekačka.Převodovku nevím jak mají udělanou,... celý příspěvek >
Křovinořez Solo 127H, 27.5.2010
Zdravím, potřeboval bych poradit s tímto křovinořezem.Zdědil jsem po rodičích tento stroj a co vím z vlastních zkušeností od novoty nikdy pořádně nesekl.Po 5 -10min. sečení chtěl motor chcípnout, ale když se včas uvolnilo plynové tlačítko motor znovu... celý příspěvek >
Weibang WB 486 SB Alu, 22.5.2010
Po dnešním sečení mokré a 14 dní nesečené trávy(asi 900m2) musím opravit svůj názor o koupi tohoto Weibangu, kdy jsem byl trochu na pochybách jestli jsem udělal dobře koupi této sekačky.Vloni sekačka nedostala příležitost co vlastně je schopna... celý příspěvek >
Sekačka Weibang WB 536 SB V-DOV, 6.5.2010
Tuto sekačku jsem si pořídil vloni a po 2 sečeních jsem ji reklamoval.Měl jsem ji ještě s motorem BS 675 jinak konstrukce je úplně stejná.Musím napsat, že sekla a sbírala trávu naprosto perfektně(neskutečné dělo),ale teď k problému a tím byl koš.Ten... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika