Příspěvky uživatele - 151.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Otáčky u Briggs & Stratton Classic 35, 20.7.2010
Membránu jsem vyměnil za novou i svíčku jsem dal novou a je to stále stejné. Když podržím klapku v karburátoru v jakékoli poloze motor běží jak hodinky. Takže přísun paliva si myslím že je v pořádku. Jakmile klapku pustím otáčky se postupně... celý příspěvek >
Otáčky u Briggs & Stratton Classic 35, 15.7.2010
U tohoto motoru se mi objevuje závada, že si naplno přidá a následně regulátor stáhne otáčky moc až se otáčky rozhoupou. Když regulátor podržím tak motor běží dobře při nízkých i vysokých otáčkách. Jak ho pustím tak se zase rozhoupe. Vše je vyčištěno... celý příspěvek >
Sekačka R 434 s Briggs & Stratton Classic 35, 13.7.2010
Moc děkuji to je přesně co jsem potřeboval.Joska.
Sekačka R 434 s Briggs & Stratton Classic 35, 12.7.2010
Děkuji za radu. Našel jsem tam lecos, ale co potřebuji tam není. Mám pružinky v hrníčku a nevím kam patří. Potřeboval bych pohled po odšroubování filtru na regulátor. Je tam spousta dírek kam by šly dát a nevím o nikom, kdo by podobnou sekačku měl.... celý příspěvek >
Pilu OM nebo HQ?, 11.7.2010
Mám OM 951 již 15 let a plná spokojenost. HQ bude asi kvalitnější ale také dražší. Záleží jak ji často budete používat. Při častém používání bych šel asi do HQ, ale OM bych se po zkušenostech nebál. Mám křovinořezy OM a HQ a radši používám OM. HQ je... celý příspěvek >
Sekačka R 434 s Briggs & Stratton Classic 35, 10.7.2010
To jsem zkoušel, ale nenašel jsem. Neví někdo nějaký odkaz? Děkuji.
Sekačka R 434 s Briggs & Stratton Classic 35, 9.7.2010
Prosím o pomoc. Sehnal jsem sekačku s motorem Classic 35 a je rozdělaný regulátor (pružinky). Nemá někdo nákres nebo fotku kam patří pružinky v regulátoru. Rok výroby je okolo roku 2002. Moc děkuji. Joska.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika