|
Příspěvky uživatele - 225.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prořezání stromu, 10.7.2010 Souhlasím
Jehličnany doporučuji kácet na podzim je možné, že chvoj by se dala prodat někam do vazárny věnců (dušičky a vánoce) |  | Založení trávníku, 9.7.2010 Můj názor je že Gardena je hoby.
Předělával jsem jeden Gardena systém, který dělal "profesionální" závlahář. Bylo to slušně řečeno prasecky udělané, zbytečně moc materiálu na řádící části / chybějící trysky a kapka ve výsadbách.... celý příspěvek > |  |
|  | Neudržovaná zahrada, 17.6.2010 neudržované plochy, ruderální porost se dá zmulčovat (sekačka s drcením najednou)
Jinak zahrada je neustálá práce na tom se asi shodneme všichni.
Bezúdržbová zahrada je beton natřený na zeleno :-D |  | Založení trávníku, 17.6.2010 Drobné kamínky nevadí ikdyž zálež na tom jak kvalitní chcete trávník a pro jaký účel. Nejlepší by bylo přejet to pudní frézou. Prohazovačka je děsná práce stačí 2 kubíky a človek si to rozmyslí :-) |  | Vytvoření roviny, 17.6.2010 Nejjednodužší je pozvat si firmu, která má na to stroje. Mají perfektní strojové vybavení na zakládání trávníků a jemnou modelaci (rotavátor, rotační brány, zakladač). Poradí, udělají, osejou. Mých 300 metru je jak jsem si přál. |  |
 |
|
|
|