|
Vajíčka škůdce?, 5.5.2014 Děkuji za odpověď.František |
 |
Vajíčka škůdce?, 4.5.2014  Dobrý den,
na spodní straně listtů se objevily jakoby průsvitná vajíčka.
CHtěl bych se zeptat, jaký škůdce to může být.
Děkuji. František |
 |
|
 |
Hrušeň neroste, 8.12.2012 Podnož mně taky napadla, dám jí ještě rok šanci, všechny květy na jaře otrhám a když to nepomůže zkusím ji na jiné podnoži. ... celý příspěvek > |
 |
Hrušeň neroste, 8.12.2012  Mám dotaz ohledně hrušně Jana, která je druhým rokem po vysazení na stanovišti a nemá téměř žádné přírůstky. Jako podnož je použita Kdouloň. Nadmořská výška je 470 metrů poloha jihozápadní, 2,5 metru od zdi. Půda je hlinitopísčitá, spíše vlhčí.... celý příspěvek > |
 |
Sázení trvalek v říjnu?, 29.10.2012 Ano, bohužel je to spíš otročina pokud bych to chtěla mít všechno bez plevele, teď jsem dala černou textilii aby mi ten plevel hned tak neprorostl a na to hážu kůru, jinak mě nic lepšího nenapadá, jak to děláte Vy?Teprve se začínám orientovat v... celý příspěvek > |
 |
Sázení trvalek v říjnu?, 28.10.2012  No páni opravdu smekám, něco tak krásného jsem snad ještě neviděla.Asi je to i hodně náročné na čas, že?Posílám fotku z našeho dvora, chtěla bych to také nějak zútulnit, nenapadá Vás něco? |
 |
Sázení trvalek v říjnu?, 28.10.2012 Dobrý den, to je kráásné!!!Prosím mohla byste napsat jaké kytičky a keříky jsou u té studny?Chtěla bych si založit záhonek ale nějak nevím co spolu namíchat aby to vypadalo pěkně. |
 |
Tříletý kvas, 13.7.2012 dobrý den mám doma tři roky kvas ve stodole a zajímalo by mě jestli má ještě cenu jezdit do pálírny děkuji
|
 |
Jana, 22.12.2011 Nejsem žádný velkopěstitel a také mám omezené prostory, proto jsem zvolil cestu 2 hrušní na kreré bude naroubováno několik odrůd.První je Clappova, na kterou je naroubována Alfa, Laura a Wiliamsova.Wiliamsova letos prvně rodila a měla 5 velice... celý příspěvek > |
 |
Jana, 19.12.2011 Letos na podzim jsem zakoupil tuto odrůdu, proto bych chtěl zjistit, zda má někdo pratické zkušenosti s touto odrůdou.
Zajímá mě hlavně chuť, skadovatelnost a odolnost.Bydlím na Českobudějovicku 430m, n.v. |
 |
|
 |
Zkrácení tújí, 13.8.2010 A na to jste pane přišel jak? Vyjadřujte se jen k tomu čemu rozumíte. Zahradník jistě nejste, to by jste nemohl napsat takovouhle hloupost. |
 |
Cuketa zahnívání plodů, 15.7.2010 Děkuji za váš názor, určitě to vyzkouším, dnes po návratu z dovolené plod o délce 20 cm opět nahnilý v místě kde byl květ.Jedná se o žlutou odrůdu, ale název bohužel nevím.Zkusím všechny plody otrhat a nechat pouze jeden.Také otrhávám všechny plané... celý příspěvek > |
 |
Cuketa zahnívání plodů, 11.7.2010 Nic ve zlém ale v prvním příspěvku jsem jasně psal že plod začíná hnít v místě přechodu květu na plod takže to ptákem být nemůže.Plod je již nahnilý ihned po opadu květu. |
 |
Cuketa zahnívání plodů, 9.7.2010 Prosím o radu ohledně zahnívání a následné znehodnocení celého plodu těsně po odkvětu v místě kde je přechod z květu na plod. Po opadu kětu je již plod napadený hnilobou.Nepomůže ani odstranění usychajícího květu.Cuketa je pěstována na kompostu, na... celý příspěvek > |
 |
Kivi řízkování, 22.3.2010 Děkuji za odpověď.FŠ |
 |