|
Pokojovka s krásnými květy, 16.8.2010 Děvčata, děkuji máte obě pravdu je to Dipladenia Sundaville
Díky moc |
 |
Určení květiny děkuji, 16.8.2010 Je to nocenka |
 |
|
 |
Pokojovka s krásnými květy, 16.8.2010  Švagrová má na okně krásnou květinu, tápu o jejím názvu, poradíte prosím.Děkuji všem za radu. |
 |
Název pokojové rostliny, 15.8.2010 Draceny mají rádi rosení listů, nebo ji jednoduše 2x týdně osprchujte, bude za to vděčná. |
 |
Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010 No ale ta nekvete přes den...???Tak nevím. |
 |
Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010  Nejsem si jistá... jsou to tabáky či nejsou?Děkuji všem kdo poradí. |
 |
Oleandr, 13.8.2010  Řízkuji větvičky bez květenství. S květenstvím jsem to ani nezkoušela, protože jak je známo květenství vysiluje rostlinu a kořeny by asi nepustila. Hodně sazeniček si vozím z dovolených v Řecku.Malé sazeničky hned po zakořenění nasazují na poupata a... celý příspěvek > |
 |
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 13.8.2010 porovnejte |
 |
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 12.8.2010 bude to gumovník -Synadenium |
 |
Zvláštní exotický keř, 12.8.2010 moc děkuji je to on. |
 |
|
 |
Prosím o identifikaci rostlin, 12.8.2010 Tak vpředu -stříbrná kytička... Starček dvoubarevný- letnička
za ním nestařec... letnička /je i v bílé barvě/
ty modré a bílé... nejsem si jistá /snad rozrazil/ ...letnička
vzadu ta růžová je... celý příspěvek > |
 |
Zvláštní exotický keř, 12.8.2010  Prosím o pomoc při určení tohoto exotického keře, nemohu to nikde najít. Moc děkuji za Vaše reakce. |
 |
Oleandr, 11.8.2010  Já sazenice oleandrů nedávám do vody a rovnou sázím do zeminy s perlitem a letos jsem jich namnožila dost a i malé hned začínají kvést. Jak poporostou postupně je hned přesazuji do větších květníků a daří se jim.Mám i velké plnokvěté, ty jsou... celý příspěvek > |
 |
Identifikace rostlin, 11.8.2010 č.3 -gumovník-Synadenium grantii
č.1 nějaký druh agáve |
 |
Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 11.8.2010 Tak je to Stephanotis floribunda |
 |