Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojovka s krásnými květy, 16.8.2010
Děvčata, děkuji máte obě pravdu je to Dipladenia Sundaville Díky moc
Určení květiny děkuji, 16.8.2010
Je to nocenka
Pokojovka s krásnými květy, 16.8.2010 Obsahuje fotku
Švagrová má na okně krásnou květinu, tápu o jejím názvu, poradíte prosím.Děkuji všem za radu.
Název pokojové rostliny, 15.8.2010
Draceny mají rádi rosení listů, nebo ji jednoduše 2x týdně osprchujte, bude za to vděčná.
Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010
No ale ta nekvete přes den...???Tak nevím.
Poradíte prosím název kytičky?, 13.8.2010 Obsahuje fotku
Nejsem si jistá... jsou to tabáky či nejsou?Děkuji všem kdo poradí.
Oleandr, 13.8.2010 Obsahuje fotku
Řízkuji větvičky bez květenství. S květenstvím jsem to ani nezkoušela, protože jak je známo květenství vysiluje rostlinu a kořeny by asi nepustila. Hodně sazeniček si vozím z dovolených v Řecku.Malé sazeničky hned po zakořenění nasazují na poupata a... celý příspěvek >
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 13.8.2010
porovnejte
Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 12.8.2010
bude to gumovník -Synadenium
Zvláštní exotický keř, 12.8.2010
moc děkuji je to on.
Prosím o identifikaci rostlin, 12.8.2010
Tak vpředu -stříbrná kytička... Starček   dvoubarevný- letnička za ním nestařec... letnička /je i v bílé barvě/ ty modré a bílé... nejsem si jistá    /snad rozrazil/   ...letnička vzadu  ta růžová je... celý příspěvek >
Zvláštní exotický keř, 12.8.2010 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc při určení tohoto exotického keře, nemohu to nikde najít. Moc děkuji za Vaše reakce.
Oleandr, 11.8.2010 Obsahuje fotku
Já sazenice oleandrů nedávám do vody a rovnou sázím do zeminy s perlitem a letos jsem jich namnožila dost a i malé hned začínají kvést. Jak poporostou postupně je hned přesazuji do větších květníků a daří se jim.Mám i velké plnokvěté, ty jsou... celý příspěvek >
Identifikace rostlin, 11.8.2010
č.3  -gumovník-Synadenium grantii č.1 nějaký druh agáve
Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 11.8.2010
Tak je to Stephanotis floribunda
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika