Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vrba salix, 4.10.2010
Přeci jen je to venkovní strom a není dobré ji stěhovat na zimu do bytovky na chodbu. Obalte květináč jutou nebo bublinkovou folií a na to pytlem a postavte na kousek polystyrenové desky a určitě jí uděláte lepší službu než ji stěhovat... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 3.10.2010
Takže bych č.3 řekla že je druh peperomie            č.4.dračinka            č.5.aeonium
Hnědnutí listů, 3.10.2010
Já si nevšimla kdo psal, jen jsem reagovala na otázku. Nevadí snad jste se neurazila.
Hnědnutí listů, 3.10.2010
Přímé světlo není nutné snese i polostín a dobře prospívá. Stačí ji rozprašovačem rosit, nebo lehce osprchovat 1-2x týdně, to má ráda.Ať se vám vzpamatuje a pěkně roste.Vidím,že ani nemá chuděra podmisku.Jak ji proboha zaléváte?
Co je to za kytku?, 3.10.2010 Obsahuje fotku
Nebyla by to dipladenie sundavilie na obr.č.1
Hnědnutí listů, 3.10.2010 Obsahuje fotku
Alokázie má ráda dostatečnou zálivku, proto je třeba se o ni starat takto: Vyžadují teplou místnost, velkou vlhkost půdy a vzduchu. V létě se dobře cítí při teplotách 22 až 26, v zimě 18 až 20. Ve vegetativní fázi je zapotřebí stálé vlhkosti vzduchu.... celý příspěvek >
Prosím poznáte?, 1.10.2010
Je to turanka - Turanka kanadská zastavuje krvácení, podporuje tvorbu bílých krvinek, podporuje látkovou výměnu, podněcuje vylučování kyselin z organismu. Působí mírně močopudně. Tato bylina je známa také pod názvy turánek, turanka nebo... celý příspěvek >
Pozná prosím někdo toto ovoce?, 1.10.2010
Děkuji, je to foceno na Kefalonii, nebyla jsem si jistá.
Pozná prosím někdo toto ovoce?, 1.10.2010 Obsahuje fotku
Zajímalo by mě co je to za exotické ovoce, fotka není moc ostrá, ale přesto snad někdo bude vědět.Mnohokrát děkuji.
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 26.9.2010
Já jsem v pátek dělala papriky plněné bílým zelí sterilované a ze zbytku jsem připravila čalamádu, v zimě k masu přijde vhod. Do paprik zelí nakrouhám jemně!! zasolím a nechám v míse asi 1h pěkně upěchované.Poté jím naplním papriky, kterým odkrojím... celý příspěvek >
Žloutnutí anturie, 25.9.2010
Vše zhnědlé a zežloutlé odstraňte, očistěte rostlinu a přestaňte tolik zalévat
Žloutnutí anturie, 25.9.2010
Hlavně je třeba zalévat odstátou vodou, nebo dešťovou vodou. Občas zvlášť přes zimu nechat zeminu vyschnout.Ta vaše vypadá, že je přelitá. Myslím, že na květináči nezáleží, dnes se běžně pěstují v umělých květináčích a prospívají. Já tedy doma nemám... celý příspěvek >
Prosím o rozpoznání rostliny, 23.9.2010
Taky bych se přiklanila k tomu co říká Josef-benjamina ficus
Neznáte tuto exotickou krásku?, 22.9.2010
Omlouvám se za špatnou kvalitu fotky, ale určil jste to p. Janča výborně-moc děkuji.
Neznáte tuto exotickou krásku?, 22.9.2010 Obsahuje fotku
Kdo by věděl název této krásky?Předem děkuji
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika