Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje, 6.3.2011
zřejmě myslíte škumpu zadejte si do vyhledavače a zjistíte zda je to ono
Číhání na jaro, 5.3.2011 Obsahuje fotku
tak krokusy už se derou ven a hned je včeličky objevily... bylo krásně
Kalísie voňavá, 2.3.2011
Kalisie má významné léčebné vlastnosti. Rostlina se využívá pro léčení, když vyroste na oddencích nejméně 9 kolének a tyto se zbarví do hnědofialova-léčivé jsou listy Listy Kalísie voňavé se dají využít do salátu, naložit na 2 - 3 týdny do 60%... celý příspěvek >
Tlustice - bílá vata, 1.3.2011
Záleží na vás... já bych je zlikvidovala, všechny.
Tlustice - bílá vata, 1.3.2011
Bude to vlnatka na ní zabere Mospilan 20SP postříkat, řídit se podle návodu. Ale pokud je květina takto malá -řešila bych to likvidací, prostě vyhodit a pořídit si novou.Stačí od někoho jeden lístek tlustice a vypěstujete si novou květinu. Než aby... celý příspěvek >
Phalaenopsis - nepřijdu o ni?, 28.2.2011
Že koukají kořeny vůbec nevadí, ale připadá mi, že je to hniloba co květinu napadlo. A malé rostoucí lístky začíná také napadat, Já bych odstranila vše co je napadené a dala bych novou zeminu speciální na orchideje ,ale větší květník nedávejte... celý příspěvek >
Jméno květiny, 28.2.2011
Podhal (Tibouchina) přichází do obchodu jako malý, kompaktní, časně a bohatě kvetoucí keřík. V bytě však jeho výhony rychle vybíhají do výšky. Tibouchina - podhalPřestávají totiž působit prostředky omezující růst, kterými zahradníci rostliny... celý příspěvek >
Ibišek? Stříhání, 24.2.2011 Obsahuje fotku
Já pěstuji ibišky nemám je na okně a kvetou stále. Kvetou mi celý rok a stříhám je až v dubnu.Mám to tak osvědčené pak je dám v květnu po zmrzlých letnit ven a kvetou jak jen jim narostou větvičky.
Žloutnutí listů, 24.2.2011
klidně je uřízněte u cykasu je běžné, že tvoří kmínek a spodní listy žloutnou
Co je to za květinu?, 21.2.2011 Obsahuje fotku
taky ji vždy ořežu aby se rozkošatila mám i vínovou odrůdu z Kréty
Žloutnutí listů, 19.2.2011
U cykasu je normální, že tvoří kmínek spodní listy žloutnou a upadávají a nové nahoře přirůstají. Tak vás to nemusí znepokojovat a nepřelívejte ho.
Prosím o určení pokojové květiny, 19.2.2011
Krvokvět je opravdu nenáročný. Pokud jsem se o něj pravidelně starala, nekvetl. Mám zkušenost, že mu neškodí delší doba sucha a pak teprve zalít. Po té vyrazí teprve na květ. Rychle se množí dělením  /vždy vyklopím rozdělím a rozsadím. /
Kde koupit fialkovec modrý, 14.2.2011
Prosím kde bych koupila filakovec modrý, děkuji za každou radu.
Pepřinec, 4.2.2011
určitě chce více světla -jasné a rozptýlené světlo, jen tak se pěkně vybarví
Neznámá, 2.2.2011 Obsahuje fotku
Taky se přikláním ke kalině tušalaj, kiwi má hladké listy
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika