Příspěvky uživatele - 213.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporučte zatravňovací plastovou dlažbu, 11.7.2010
Ráda bych se poradila a zeptala jakou zatravňovací dlažbu by jste doporučili. Rádibychom ji dali na příjezdovou cestu ke stání pro auto. Od hranice pozemku ke stání cca 7m.Máme tu skoro rovný terén, tudíž by to nemusel být problém. Jen jsem se dívala... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 10.7.2010
fajn, děkuji za radu
Melounoviště 2010, 10.7.2010 Obsahuje fotku
přikládám fotku melounu, prosím o radu, zda ho mám nechat kvést, či květy uštípnout
Melounoviště 2010, 8.7.2010
Zdravím Vás, tak u mě to vypadá zajímavě... mám pocit, že ten jeden mlj malej chcípáček pokvete.. ale nejsem si jistá, zda ho mám nechat nebo urvat. Trochu povy\rostl, ale nijak extra..
Melounoviště 2010, 2.7.2010
děkuji... vydržím.. Pokud se nezadaří letos, tak převa příští rok... chybami se člověk učí
Melounoviště 2010, 1.7.2010 Obsahuje fotku
 možná ho zkusím přesadit, já nevím fotku hned dodám
Melounoviště 2010, 30.6.2010
Zdravím Vás, takjsem dala na Vaši radu a melouny jsem začala zalévat méně... no asi o ně přijdu, zkrabatily se jim listy, takže mi nejspíš chcípnou
Cuketa - prosím o radu, 26.6.2010
Tak to jste napsala přesně, protože jak vidím, mám tu dva druhy cuket... tuhle s těmi fleky a pak ještě jednu a ta má klasické zelené listy a je o proti této pěkný ubožáček... všem děkuji za rady
Cuketa, prosím o radu, 24.6.2010
děkuji za radu
Cuketa, prosím o radu, 24.6.2010 Obsahuje fotku
 na záhoně mám dvě krásné cukety, na to, že jsem tam pohodila semínka vzešly nádherně. Jsou asi tak 10x větší než sazenice, co jsem tam dala cca. před měsícem. Včera jsem si všimla na listech jakoby stříbrných fleků, bojím se toho, aby to nebyla... celý příspěvek >
Máte už patizony a cukety na záhoně?, 24.6.2010
Tak cuketu mám venku od začátku, vysévala jsem ji tam.. mám dvě a jsou nádherně velké, ale včera jsem si všimla fleků na listech jsou to jakoby stříbrná místa, nevíte někdo, co to je? Mám obavu, aby to nebyla nějaká plísen
Melounoviště 2010, 24.6.2010
tak mě se melouny drží, ale nerostou a jestli má sazenice 15cm tak je to moc.Třeba se to terpve rozběhne, pokud se umoudří počasí, čímž si až tak moc nejsem jista
Usychání tůjí, 23.6.2010
tak my máme cypřišky druhýám rokem, zlátne nám pomalu jeden za drruhým, zalévám každý den a poctivě, tedy pokud neprší, ted jsme dali i hořkou sůl, tak uvidíme, ale už jsme z toho neštastní. koupili jsme jich 120 a máme jich tak 80
Melounoviště 2010, 23.6.2010
Zdravím Vás, ráda bych se k Vám připojila. Letos jsem poprvé koupila sazenice melounu vodního. Zasadila jsem je asi před2 týdny. Prozatím nevidím žádný pokrok, jsou poměrně malé. Do ted jsem je denně zalévala a až tady jsem se dočetla, že se to nemá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika