|
Příspěvky uživatele - 194.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkládací altán 3x3 metry, 2.5.2010 Hodlám si, pro začátek, koupit přístřešek ROMA 3x3m ocel/PES bílý. Ukotvení jsem si představovat tak, že bych na místě "noh" přístřešku zapustil do země dřevěné špalky a přístřešek bych vruty přišrouboval k těm špalkům. To by mohlo fungovat ne? |  | Jak ostříhat zlatý déšť?, 2.5.2010 Na mé nové zahradě (kterou dávám postupně do kupy) jsou hooodně přerostlé zlaté deště. Až odkvetou, co s nimi? Mám je seříznout těch zmiňovaných 20 cm od země? Nebo by to chtělo nějaký odbornější sestříh? Moc děkuji za odpověď. |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 16.4.2010 Tak, rýč mám doma. Vypadá opravdu suprově. |  | Opravdu mini jezírko, 15.4.2010 A co na zimu? Co s karasama? Stěhujete je někam do akvárka? Nebo snad vydrží v tom jezírku? |  | Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010 Za chvíli ze mě bude zahrádkář :-) Díky za radu. Teď to vytrhám a Roundup schovám na léto. |  | Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010 Za stejnou cenu jí mají i v OBI, kde bych jí asi vzal, protože jí chci na splátky. Nejlacinější jsem našel za 12 389 Kč. Nejde o to, jestli jí mají někde o tisícovku lacinější, ale o to, jakou sekačku. V tom se plácám a stále nevím. |  |
 |
|
|
|