Příspěvky uživatele - 194.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkládací altán 3x3 metry, 2.5.2010
Hodlám si, pro začátek, koupit přístřešek ROMA 3x3m ocel/PES bílý. Ukotvení jsem si představovat tak, že bych na místě "noh" přístřešku zapustil do země dřevěné špalky a přístřešek bych vruty přišrouboval k těm špalkům. To by mohlo fungovat ne?
Jak ostříhat zlatý déšť?, 2.5.2010
Na mé nové zahradě (kterou dávám postupně do kupy) jsou hooodně přerostlé zlaté deště. Až odkvetou, co s nimi? Mám je seříznout těch zmiňovaných 20 cm od země? Nebo by to chtělo nějaký odbornější sestříh? Moc děkuji za odpověď.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 16.4.2010
Tak, rýč mám doma. Vypadá opravdu suprově.
Opravdu mini jezírko, 15.4.2010
A co na zimu? Co s karasama? Stěhujete je někam do akvárka? Nebo snad vydrží v tom jezírku?
Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010
Za chvíli ze mě bude zahrádkář :-) Díky za radu. Teď to vytrhám a Roundup schovám na léto.
Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010
Za stejnou cenu jí mají i v OBI, kde bych jí asi vzal, protože jí chci na splátky. Nejlacinější jsem našel za 12 389 Kč. Nejde o to, jestli jí mají někde o tisícovku lacinější, ale o to, jakou sekačku. V tom se plácám a stále nevím.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika