|
Příspěvky uživatele - 101.165
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva?, 7.7.2010 A jak ste na tom letos se slimáky?TO je katastrofa! Posypal jsem jí těma modrejma granulema proti slimákům a do rána jsem měl u káždého keříku v průměru 80 mrtvejch slimáků.Děs! To sem ještě neviděl! Nejhorší je že v průměru 1 metru kolem keře... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku, 7.7.2010 Hodně záleží jaký kořen byl u té sazenice, jestli je slabý tak Vám první rok může víno vyrůst třba jen 10-15cm, než se kořen chytí a rozroste a další rok už může byt vše v pořádku.S tou vodou bych to ale nepřeháněl. |  |
|  | Přesazování vína - převoz, 5.7.2010 Dobrý den všem vinařům...
Mam vinohrad kousek od moře(Odessa) a chci si doplnit stavy taky v čechách, nechci ho zakopávát a rozvádět(čekat rok na kořeny)a ani nějak roubovat, tak mě napadlo že bych pár menších keříků cca 2-3 letých vykopal co nejvíc... celý příspěvek > |  | Textílie pod révou, 5.7.2010 S textilií nemám žádnou zkušenost, ale myslím si že neni nad to keřík čas od času okopat(provzdušnit)a vyplejt.Pravda mam pouze 40 keřů a dělám to přes léto jednou za 3 neděle, ale těch pár hodin neni až zas taková práce.Ale jestli máte nějaký velký... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|